Muzika
0

Koncert Aleksandre Radović u Coloseum Clubu 19. januara

Klix.ba
Aleksandra Radović
Aleksandra Radović
Svi zaljubljenici u dobru muziku sigurno će uživati u već tradicionalnom januarskom koncertu Aleksandre Radović, koji će biti održan 19. januara 2013. u Coloseum Clubu sa početkom u 22.00 sata.

Nakon što je napravila veliki "boom" na balkanskoj muzičkoj sceni baladom "Kao so u moru", ova srbijanska pjevačica je svojim fanovima koji su se povećavali iz dana u dan, donosila samo hitove. Poslije tri jako uspješna albuma "Bez naziva", "Dommino" i "Žar ptica", pokazala je i dokazala da kvalitetna pop muzika još uvijek ima svoje slušaoce.

Međutim, krajem 2010. godine u saradnji sa popularnim beogradskim DJ-evima Beatshakers odlučuje u svoj pop stil, ubaciti klupski ritam. Pjesma koja je nastala saradnjom, "U inat prošlosti", pokazuje da je odluka o maloj promjeni žanra bila pun pogodak, jer je doživjela veliki uspjeh.

Dok njeni mnogobrojni fanovi željno iščekuju novi album, Aleksandra je hitovima iz ove godine "Čuvaj moje srce" i "Ako pogaziš laž" naslutila da će se čekanje itekako isplatiti.

Diva, velika pjevačica i zabavljačica, koja svaki koncert pretvara u nezaboravan show još jednom će izazvati emocije, euforiju i natjerati sve na ples, zato zabilježite 19. januar u svoj planer.