Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svirka je bila fenomenalna! Svaka čast momci!!!!
Pripadam \"malo\" starijoj generaciji posjetilaca koncerata u Domu mladih i zaista mi je žao što su dobre svirke postale rijetkost bar kada je rock u pitanju. Ovi su momci ( VG ) za pohvalu ali i oni već imaju poprilično dugu karijeru iza sebe. Momci iz rata bendova su bili dobri ali je organizacija bila loša. Žiri i većina publike katastrofa ( naročito glupsoni iz BMH ) i šteta je što raja koja zaista fura ovu furku nisu imali mogućnost dolaska. Žalosno je što više nema \"velikih imena\" čije smo koncerte nekada mjesecima iščekivali ali mi je drago da ima mlade raje koja bi željela da se ponovi onaj vakat bar kad je muzika u pitanju. Svim ljubiteljima rock n roll-a sretna NG!
@T Vidi, i sada imaš Van Gogh dva koncerta zaredom. Imaš i Rat bendova koji će se ponoviti na proljeće, mislim malo se ofalilo ali možeš gurati svoje kontra papaka. Imaš i poneku kafanu gdje je dobra svirka...i u moje vrijeme je bilo smeća ali sada je ono postalo mainstream pa se moraš boriti :))) Stvari su dobre koliko ih sebi učiniš dobrim.
@Metal nekoliko dana zaredom Azra i EKV? pa to je ostvarenje mog sna... boze zasto sam 92. godiste ?
Sviđa mi se ova vijest, manje je kretena da komentarišu... @r\'n\'r ako si išao na Festival respect, rijetko se još mogu naći preživjeli iz tog vremena :)))
Upravo na taj :)))
@Metal u pravu si mislis na cuveni Yu Heavy Metal Fest, koji se odrzavao svake godine i trajao 3-4 dana, e to je bila ludnica....
@ nadam se da niko nece odgovoriti MILE-tu, uopste nije vrijedan.
Sta sam vam rekao ne mozete vi bez srba... NIKAD!!!
Iskreno ne volim ih, ALI ova svirka par dana zaredom me je podsjetilo na koncerte Azre i EKV-a koji su takođe znali održati po nekoliko koncerata dan za danom u Sarajevu, ili sada zaboravljeni Heavy Metal festival koji je isto trajao po par dana u Domu mladih. Nakon Rata bendova, valjda se r\'n\'r vratio u moj grad???
Bend je extraaa...bio sam na prvo koncertu i bilo je zaista veličanstveno...energija i emocija su bili tu čitavo vrijeme...Djule je veliki showman i zna manipulisati publikom... nemogu finansijski podnijeti dva koncerta u 3 dana + nova godina, ali bi volio da ovo postane tradicija u Sarajeve - Nastup Van Gogh-a pred kraj godine... Momci uvijek ste dobrodosli u Sarajevo!
Drago mi je da je Sarajevo puno lektora, visokoobrazovanih, nacitanih i nepogresivih. Citaj tekst i smisao, za jezicke bravure molio bih te da otvoris temu na forumu i tamo sa istomisljenicima pravis novi pravopis i izvrsis snazan utjecaj na kulturu u Bosnjaka i sire. Ovdje se komentarise vijest. Bend je super, svaka cast, nije glupost otici jos jednom. Dobro dosli i opet.
ja nepismena autora u pm