Somersby Bridge
20

Klix.ba vam poklanja ulaznice za nastup benda Stereo MC's na Eiffelovom mostu

Klix.ba
Višestruko nagrađivani i kultni britanski bend Stereo MC's 15. augusta nasupa na Eiffelovom mostu, a Klix.ba vam poklanja dvije ulaznice.

Konektujte se 15. augusta na Somersby bridgeu powered by Seat i plešite s jednim od najpopularnijih hip-hop funk elektro bendova globalne muzičke scene. Osim toga, uživajte uz višestruko nagrađivane pionire britanske dance scene.

U prodaju je pušteno 200 ulaznica po cijeni od 60 KM koje možete kupiti na blagajni BKC-a.

Stereo MC's su svjetska plesna atrakcija koju danas mnogi smatraju pionirima britanske dance scene i prvim britanskim hip-hop bendom koji se uspio probiti na vrhove američkih top-listi. To su napravili albumom "Elevate My Mind" nakon kojeg je uslijedila saradnja s Jungle Brothers te omogućila sljedećem albumu "Supernatral" da dodatno afirmira grupu na muzičkom nivou.

Njihovi hitovi vladali su eterom devedesetih, a pjesma i album "Connected" postali su svojevrsni evergreen i zaštitni znak grupe.

U razgovoru za Klix.ba producent grupe Nick Hallam rekao je kako se članovi grupe raduju nastupu u glavnom gradu BiH te da se nada otvorenoj i energičnoj publici.

Ukoliko želite osjetiti njihovu atmosferu javite nam se na e-mail [email protected] te navedite svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) uz naznaku za Stereo MC's.