Na festivalu kod Banjaluke
0
Kamenovan basista Dubioza kolektiva
Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će koga ako neće svoj svoga... baš zaslužujemo da nas blate sa svih strana... sramota po nas...
Srbi su bre nebeski narod! Alo bre! Oni su bre nabeski narod, bre! Samo srbi su u pravu a celi svet moze da ga pusti! Srbija do Kosova!
Pa dobro eto slažeš li se sada ste genocidni narod...
ja koliko znam RS je genocidna tvorevina....
Bice drugo poluvrijeme :)
a ne znam ko je spomenuo da smo gadajli i druge bendove...isto cista laz i nebuloza...gadjali smo samo dubiozu!!!!i nismo se povukli poslije incindenta nego smo ostali....nas sator je bio onaj gdje su se pekli kukuruzi tj tamo gdje su svi prilazil da im ispecemo kukuruza :)))i,ko je bio zna o cemu ja to govorim!!!!!dakle dubiozo sledeci put izadjite nam na fer,da opet ne bude kamen u vugla... kao sto nece biti pederske parade u Beogradu,tako ni dubioza nece svirati vrijedajuci R.S pri tom u Banjaluci!!!
prvo procitah sve komentare,i evo ne mogu da prestanem da se smijem.....blrs,vojvodjanin i milosobilic -momci imate pice od mene .... dakle nismo ih napali po nacionalnoj osnovi,pa ja imam drugara sa raznim imenima ne samo sa srpskim,NAPALI SMO IH ZBOG NJIHOVOG NEGIRANJA R.S. I KURCENJA NA KONCERTU SA bosnom!!! a sad gledam i ostale vijesti na drugim stranicama,i stvarno koliko ovi novinari izmisljaju,te jedni kazu bacano kamenje u flasama,te jedni su nas intervjuisali,te ovo te ono...a nista od tog nije istina...isina je da ce normalni bendovi uvijek moci svirati u B.L,a oni koji negiraju ono sto je moj otac krvlju pravio- moju R.S., procice mozda i gore nego ovi dubiozni... nisam se bojao ni one policije na ex yu rocku javno sam pozivao sa svojim drugarima da nam izadju na fer,nisu smjeli-onda su dobili kamenje u glavu,vecina ljudi nas je vidjela i zna ko smo,i niko nas nije cinkao policiji,sto ce reci da su i oni bili isto tako bjesni kao i mi!!!!
Cini mi se,draga vera(ili si munevera),da tebi fali jedna dobra bodljavina.Svaki bend koji glorifikuje nakaznu tvorevinu ce isto proci na teritoriji RS,i to je amin.Svako dobro i pozdrav iz Laktasa.
Izbrisite samo prazma polja iz adrese http://www.retardcentral.com/wp-content/uploads/2008/08/arguing_on_internet.jpg
mene ne brone četnički podmladak, njih će prema najavama uskoro biti 100000 u BiH. mene brine glupava nečetnička omladina, koja čeka da joj padne sa neba, moljaka okolo Soroša i ostalu bandu da im udijeli koju paru za njihove \"projekte\", rapove, demove i ostala sranja, a nisu u stanju BORITI se protiv fažizma. ukidoše vojni rok, nažalost. omladino, mani se gitare, fataj se puške!
a mi docekajmo mirno i dostojanstveno sve one seke, natase, brene i ostale kurave i ostalu prekodrinksu seljadiju i radujmo se njihovim \"pjesmama\" uz alkohol i oruzje...fuj
Ja sam iz BL i mogu reci da niko od pravih banjalucana nikada ovako nesto ne bi uradio. Dosli ovi dziberi sa Ozrena, Laktasa, Grmeca i okoline. Unistise nam grad papkari a meni koncert. idite do vraga na bodljevinu bikova ali pustite nas normalne da zivimo. Pomagajte kako znate, ja ne mogu vise!
sta zna seljak sta je muzika?a sto se tice nase svete zelje bosanske moet sVrbo samo sanjat o njoj!
Nisi Srbin. Lažno se predstavljaš.
Nisi Srbin. Lažno se predstavljaš.