Sjajan koncert u BKC-u
12
Kaliopi pjevala na sedam jezika u Tuzli
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je*bo bih je na bosanskom
To je španski jezik kojeg se Argentinci ne stide i ne osporavaju, i službeno se zove Španski, ne postoji jezik argentinski. Ili kad već spominješ Ameriku i Englesku... također je to službeno jedan jezik, pa sviđalo se tebi to ili ne, jer i Argentinci također kažu da govore španskim na koji su ponosni, a ne argentinskim jezikom, kao što i Amerikanci, Kanađani, Australijanci lijepo kažu da govore engleski. diego, brkaš nacije i jezike, trebao bi znati ove stvari, ali se čini da te je izmanipulirala današnja stranačka vrhuška koja te zbunjuje po pitanju jezika a da toga nisi ni svjestan.
koliko jezika su slusaoci razumjeli hehehehehehehehe
Pa da, ali se ne kaze na argentindkom nego na argentinskom spanskom. Pa nisu oni bosnjaci da izmisljaju jezik, ili da otimaju tudji i nazivaju ga svojima. I u Argentini on se zove spanski ili castellano.
@@Diego - veze ti nemaš, levat si pravi.
kaliopi nidje veze
Riječ \'oblivion\' je latinska riječ prisutna u svim romanskim, te engleskom jeziku. A ovo je za papka koji se čudi argentinskom jeziku - kako postoji nekoliko verzija engleskog jezika, engleska, američka, broken english itd. tako postoje i verzije španskog, ograničeni jugo-papane. http://www.elcastellano.org/miyara/
like ko bi volio zegat ovu kaliopi
@TEDI umijem ga i ja, zelis li da proveris ???
Hanka ga umije sa najmanje 8 jezika
Argentinskom jeziku ? Halo !
jel je karo ovaj Mazov :) *ebizovna je pravoo