Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi se nasmijali i nastavili uživat , dok mu četnici ovo nikad zaboravit neće . . . !!!
Robbie na drogama, Seselj na aparatima :)
Cemali: kuje shok? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ocito nam je najvaznije da se izrugamo (naravno sa nacionalnom mrznjom) Beogradu i Srbima, dok kod nas kafane i klubove popunjavaju turbo folk zvjezde iz tog istog grada. O ovakvom koncertu mozemo samo sanjati.
Istinu zboriš...
Ma Robbie-u je sve to isto. Šta je njega briga, Beograd ili Zagreb u nekoj balkanskoj babana-republici jeste. To njemu zvuči kao nama Togo, Mali i sl.
Ne znam jel se više obruko on ili Srbija kao domaćin :-D
Hmm, ovaj reče "Zadra dobro viče". Sad dal je nameravao da kaže "Zdravo, dobre veče", ili "Zagreb, dobro veče" ili "Zadar dobro veče", ili možda baš "Zadra dobro viče", nemam pojma.
A ja bio u ZG kad je bio prije 2 god otprilike...puno veca bina bila nego u BG, ovde kao da iz kamiona pjeva... :-D
Eh sad....za SA neznam...al cuo sam da je pola kantona zauzela :-D
Seljak, ovo još jednom potvrđuje da oni ne znaju ni gdje smo na mapi, samo znaju kad nam trebaju novac oteti :D a salje neki videos na x factoru, neke najave za koncert hahahahah, debil
Halal ti plajvaz narkomancino!
Рекао је "ЗДРАВО, ДОБРО ВЕЧЕ" Није уопште поменуо Загреб ни у једном тренутку. Курир треба да се извини господину Робину Вилиамс за ширење дезинформације. Овај видео је вероватно поставио усташа који се запослио у центру Београда.
Шта си се ти овде раскењао, Роби или Робин исти курац.
Mah Kurir i poznavanje engleskog jezika :-) isto ko klix i copy paste sa drugih web sajtova. Tacno je rekao "zdravo, dobro vece", ali to je taj njihov engleski akcent pogotovo London(era) kad izgovoris jednu rijec ono djeluje totalno drugacije.
Haha, stara narkomancina im spusti u sred pasaluka.
Nisu pravi srbi losi ljudi,,drugo su cetnici sto im kvare ugled u svemu,,
Ma vecina kad dodju u nepoznatu pozna nemaju pojma gdje su. Odrade koncert,pravac u avion i cao. Inace odlican muzicar,u Zagrebu sam bila i bilo je fenomenalno.
Lažeš samu sebe jer je u pitanju svijetska zvijezda pa si "uživala". Milion puta, ono....neuporedivo je bolji koncert svake naše balkanske zvijezde, Koševo kad Dino Merlin radi, Joksimović, Halid Bešlić.....to je uživanje, smijeh i suze....ovdje si mlatio glavom uz let me entertain you uz lika koji se nije udostojio ni da zapamti gdje je došao. Da ne pričam kako je karta za njega "samo" 6 puta skuplja....
Cijeli Balkan i dobar dio evrope.... Beograd na primjer....pogledaj kako ljudi reaguju kad shvate koja je pjesma.... https://www.youtube.com/watch?v=9Tr3oxvHcHo samo mali i nebitni sarajevski jad može pljuvati ovakvog čovjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nist cudno za poznate pjevace, desi se kiks, a najvaznije je da je dobro zabavio publiku. Ko vala neka razlika, Zagreb, Beograd ma nema veze.
mozda mu je neko mahao sahovnicom
hihihih, došo čovjek po lovu, yebe se njega jel zagreb il beograd
Ko ovo smece od muzike slusa, da mi je znat.
Ma Robbie-u je sve to isto. Šta je njega briga, Beograd ili Zagreb u nekoj balkanskoj babana-republici jeste. To njemu zvuči kao nama Togo, Mali i sl.
Jovo u Zagreb, Jovo iz Zagreba.