Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dare=Major Garant ga nisu ni zvali.
ako sam se nečemu nadao, to je da se Major nikada više NE okupi...al ne dade se...haha!
\"Od starih članova ostali smo samo Masa i ja, ostali su rasuti po svijetu\", a onda: \"Još nam samo fali neki opak bubnjar pa da kompletiramo postavu, a nakon toga se vraćam u Australiju\". Major su Masa i Darko, a sve poslije nije vrijedno spomena. Almire uzmi telefonski imenik i naci ces cijelu ritam sekciju u Sarajevu, da ne kazem nekoliko njih. Na neke stvari je, ipak, najbolje staviti tačku.
Za mene je najbolja pjesma od Majora \"Stranac u plemenu\",koja dobro opisuje danasnju situaciju u kojoj zivimo:)))
najbolji sarajevski bend poslije pusenja i protesta (po meni) a gdje ovaj Metar nacii ?
A ne spominjete Darka Jelisica nigdje p.i.c.h.k,e ofucane jedne....nabiijem i vas vas novi Major!
http://www.youtube.com/watch?v=EQ5plHFHy_Y http://www.youtube.com/watch?v=Ntbw87mmq5g&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yENqSGRxbzA&feature=related meni je super ona ja sam kao heroin... ali nje nema nigdje...
Ni pet ni šest, Major je bio jedan od najboljih sarajevskih bendova. Međutim, slušajući ovaj Metar ne predviđam im jednaku budućnost. Rijetko ko voli slušati vršenje velike nužde.
A gdje su bili za vrijeme rata? Koji ce nam oni.
\"Kada ostarimo svirat ćemo i baviti se uzgojem hrane\" Ako ti imaš papir od općine da ćeš dočekati starost, samo naprijed!
muziku ni ne komentarises. Spominjes stoku, valjda si se tu negdje nasao. Nisu nigdje svomenuli stoku, vec hranu. S obzirom da su ispred svog vremena vjerovatno se misli na organsku hranu. Ne znas, ne interesuje te, neces nikad ni nauciti. Nema veze, imas tastaturu, mozes urlati. MAJOR!!
Major je zadnja velika predratna rock grupa. Odicni tekstovi, super muzika. Jedino su aranzmani onomad bili katastrofa. Ovaj singl, Metar je dokaz da su puno naucili. Nadam se da ce naci jos i odgovarajuceg bubnjara i radujem se koncertu. NAPRIJED MOMCI!!!