Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dan slažem se, mada u neku ruku bolje da objavljuju njega, nego oneku od onih glupača, primjerice kim i slično... gledano s drugo perspektive, bar šalje pozitivnu poruku mladima, al eto :)
Gangnam style
Mogao je kako ukrast ime od Edana.
Jail bait
Nit\' ga volim ni\'t ga mrzim.. Momak je jednostavno uspio u zivotu i svaka mu cast na tome .. Postujem to sto radi.. Ali meni se ne svidja njegova muzika tako da je i ne slusam :P
Justin,Justin,k,u...rc.em vas castim !
E moj Jole - papcino :) sta bi bolan ti prebio, kao prvo zivis u Bosni, kao druga livada i jeste tvoje najvece dostignuce. Zato pst i krisom masturbiraj na spotove Justina ;)
Evo bas sam upalio video da vidim tog derpea, al nisam se mogo zadrzatii vise od 12 sekundi.
Ne volim Dzastina inace ali su pjesma i spot stvarno dobri :-)
vi ste ovdje pe.deri oni pravi seljački čuj bolji vam Biber i radije njega da gledate nego KIM KARDASHIAN pa Kim je barem Žensko i to ULTIMATIVNO SLINASTO DOBRA :-) koji ste vi ublehaški krelci
lajk ako bi zelio da budes sa njim sam na nekoj livadi i da ga prebijes tako da ga 2 ortopedije poslije ne obnove!
Jel\' i on danas bez grudnjaka???
\"...koju je snimio sa Nicki Minaj\" E Jes nasao sa kim ce da ga snimi.
ko je Justin Bieber?
Mali ima glas ali ne razumijem što ga ovoliko forsiraju u medijima.
ovi klixovci samo prate ovog derpea i onu starKurcetu Kardišijan...bem ti život