Veliko interesovanje publike
0
Još jedan koncert Dine Merlina u Zenici
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koncert je bio extra cak bolji od onog na Kosevu hehe...Zna se ko ima duse za tako nesto...Zenica...
:) Happy sam..Ako Bog da,idem na koncert.Kad je bio u Sa ,imala sam big stomak i Dzanu u njemu:) Sad je moja bebica big girl(6j) i moze ostati sa nanom bez mame i mamine hape. Happy ,sam happy. Nako Koseva2004 god,Muz i ja na Dinin koncrt again:) Kako je to niceeeeeeee Vidimo se:)
Pozdrav za bosance i hercegovce i vidimo se u zenici na koncertu i akobogda u brckom i mostaru. Teocak
@diaspora -nemoj crknuti od zavisti.Dino je super super pjevac i covjek kao prvo.
Zar je toliki problem prosetati se do Zenice. Za cetiri osobe razlika u karti da je koncert u Sarajev,u jednaka je cijeni benzina za prevoz do Zenice. Hajde pitari smijete ostaviti koji dinar u Zenici, nece vam se ruka osushiti. I malo da platite putarinu i time potpomognete razvoj BIH !!!
Mi smo dolazili ljetos u Sarajevo na koncert,pa sad vi mozete u Zenicu,nije daleko.
svaka mu cast kada je to vratio.. a to cija je stranka i koja je vjera ..to nema veze sa ljudstvom
dino merlin je amater u svemu i najveci smetljar u sarajevu
ja bi na draganu ali nemere
\"Pošto su ulaznice za najavljeni koncert Dine Merlina u novootvorenoj Gradskoj Areni Zenica bile su rasprodane čak osam dana prije samog događaja...\" halo ba citate li vi tekstove koje pisete
Tooo kralju moj...volim te...
doci ce i cola .... red bi bio
sto se sve vrti oko para i ako je dino vrh pjevanja,jer ako nisu mogli dovesti koga su najavljivali 2/3 godine(colica),pa trebali su dovesti selmu b.okrenuti vola...eto para ko u prici
neki na tompsonu, neki na ceci neki na MERLINU
ma je bo sarajevo, sto bi se sve moralo uvijek u sarajevu dogadjati? Zenica ima vise duse - sta vam fali, sjedite u auto i raspalite u nasu novu arenu ;) ukradoste nam je jednom (Zetra)... al nas ne pokolebaste ;))