Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Azru, volim njihovu muziku, al brate Stula malo ga kenjas...
Rijetki su ljudi koji posjeduju tu dubinu svijesti da razumiju zbog cega se Stulic ovako ponasa
U ovojj kompletnoj prici jedna stvar apsolutno ne stima.Svi mi koji zivimo u zapadnim zemljama znamo da su to 100% pravne drzave i da bez reguliranog statusa i dokumenata nemas pravo boravka.Naprotiv,letis ekspresno iz zemlje tamo odakle si dosao.Nije posteno pisati i pricati neistinite stvari,koje nisu tacne i o kjima osoba o kojoj se pise nezna.
Ima on 3,7 miliona *uraca a ne kuna.
Pola vas papaka nikada nije culo kako pjeva,odrasli ste uz sargiju
u bivšoj jugi, u svakom gradu je postojao grafit: Johnny je Bog. toliko
Kao da je maaaaalcice odlijepio :D
BRANIMIR ŠTULIĆ JE LEGENDA I O NJEMU MOGU DA LOŠE GOVORE SAMO KOMPLEKSAŠI I NEOBAVIJEŠTENI IDIOTI.KRITIKU NE RAČUNAM.NEMAM SNAGE DA POLEMIŠEM DALJE.PAPCI P.U.Š.I.T.E. K.U.R.A.C. M.A.J.K.U. VAM .K.R.V.A.V.U J.E.B.E.M!!!!
jap johnny .........legenda inaće samo Branimir Štulić nesto se ne sjecam :)
Blatite genija, umjetnika, fantaziju od čovjeka, stvarno ne razumijem takve osobe poput vas. Razmišljate kao da vam je 10 godina. HVALA POZZ!
Ma daj ljudi, Stula je bio dobar muzicar ali je precijenjen zbog svoje tvrdoglave odluke da ne dolazi na prostore bivse yuge. Da je bio ovamo i da je nastavio karijeru bio bi lik kojeg bi povremeno slusali bez neke pompe. Pustite covjeka nek uziva u svom svijetu i opredjeljenju. Mozda je i bolje da ostane u svojoj anonimnosti, ostace legenda koje ce se svi sjecati...
Lessiiiiiiii, gdje siiiiiiiiiiiiii....
JOHNNY........... NO COMMENT.... JUST...... JOHNNY........
Johnny porucuje: fa fa fa li ste svi mu fa la vam. Zivio Johnny, zivjela Azraa, zivio RnR.. Nove generacije, procitajte komentar od wtf, pa vidite sto vam se nudi od novoga vala \"kulturne\" muzike, pa ponovno moj komentar, pa shvatite koja glazba se slusa desetljecima, a onda mozete li ponovno upaliti Insomniu ili neki stari \"hit\", slusati ga do besvijesti, kao sto mi slusamo Johnnya i Balasevica i Miladina Sobica i E. Kurtovica i ostalee. Pozdrav od \"narkomanije\".
Noc u gradu salonskih stremljenja Noc je navukla djevicanski veo Osjecas li oktane u svojoj krvi? Osjecas li kako tutnji pritisak u glavi? E pa sto! E ako ovo nije zasluzilo ulicu i bistu u Sarajevu ne znam sta je!
Kako je god lijepo slušati Dzonijeve pjesme još ih je ljepše čitato, prava poezija, i treba je uvesti u školsku lektiru i to što prije.
Dzoni budi Lesi. Bio sam na koncertu Azre u Splitu 1987 i sad kad ga se sjetim prođu me trnci.