Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost JL-o nije vise kao nekad, unistava polako svoju karijeru s ovakvim pjesmicama, nema vise onog njezinog dobrog r&b-popa iz Brooklyna :/ za par godina bit ce opout Madonne , jedva ce skupit koji milijun na youtube... a ovaj Pitbull je katastrofa , gori je od ovih nasih MCeva, uvijek jedan te isti tekst Mr Worldwide i nabrajanje gradova i drzava da se rimuju... al et dobro dodju ovakve pjesmice za plazu i sl :)
Dzenifer odlicna kao i uvijek.
Eeeej kiki 🐣 cao, evo mene :) Bila jutros na Klixu po vasem vremenu :)) Kako si mi?
Ozdravila sam, kuc, kuc u glavu:))) da zlo ne cuje :))) Zima jeeee kapute nosimo, lagali me dusmani da je ovdje uvijek toplo :))) Gdje putujes ako nije poslovna tajna :))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
I ona navija za Bosnu vidite izgleda ko ''zmaj''
dobra ova jenny, jest matere mi!
ma ne skida se ona s'kur*a
"Vid' mi sisa, vid' mi guzice, dajgle cuge i čune duge, viđaj para i vozilice, tetovaže i brnjice" Eto na šta su se sveli "popularna" muzika i video spotovi, i na šta omladina može da se ugleda. Divota.
Eto Pitbullu prilike da se opet onako fino prisloni uz dzeniferku... Prvi live nastup i gotovo :)
Jenny je dobra a ova pjesma je onako bezveze
ovdje je jedini hit bio i ostao njen paksu
HITT!!!!! Allaha mi morao sam se ulogovat samo da oostavim komentar na ovo smece od pjesme.. Turbo folk je mala maca za ovo!!!!
01:03 dodirnula mu kurrac guzicom
duse prodane
Dao bi joj da mi prne :)
dat ass
Prince Royce
nisam ljubomorna, al nemerem je
BHF ma uvijek kad dam neki negativan komentar na ove zemskinje kazu da sam ljubomorna......pa et kontala da odmah naglasim da nisam, nema rajsta
ha stas nemeremo svi biti pametni marshale II