Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelena je jedna izuzetno pametna žena što često i pokaže. Posao na stranu, muzika joj je smeće ali papci to traže.
I Ti si 1 od njih papcino, cim Ti o njoj ovako palamudis
Da li si ikada čuo kako i šta govori? Očigledno da ne. Vjerovatno si vojin mali pa te ovo vrijeđa.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nisam mislila da ću se ikad s njom složit oko bilo čega al nisam bila u pravu.
Mogla si to naslutiti. Izgleda da ste na istoj intelektualnoj i moralnoj "visini", ti i nasa Jeca. Ako izgledas kao transvestit, onda ste i fizicki slicne.
Whitchhunter da je to covjek vecina bi se zgrazavala na ovu izjavu ali on se ne ubraja medzu ljude nego zivotinje!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuo sam par puta njene izjave o nekim stvarima, i jedino što mogu reć je to da ova žena ima mu.da do koljena! Što se ona usudi reći i kakve sve pritiske izdrži, al opet kaže kako jeste u onoj istoj Srbiji koja masovno živi u laži i iluzijama, to ne znam jel ijedan pjevač, sportista ili bilo ko drugi bi imo mu.da da kaže.
Ne volim Seselja, ali ovo sto ona kaze je neumjesno, pokazuje da nije nista bolja od njega.
Binasr, nestanite!!!
Kratko jasno.
Ograđujem se debelo od muzike i stila koji Jelena predstavlja. Ne mislim da ga privatno i živi. Ustvari, koga briga za mene i vas sve ostale, hehe. Ne mora ona o Šešelju, ali očito može i da joj se. Žena u pravo vrijeme na pravom mjestu, izgleda, čitamo šta kaže, auu, bitno, šta ćeš, sjedi kući. Skontala šta prolazi i kako doooobro zaraditi na narodnim masama. Pamet, šta drugo. Ponuda-potražnja.
Od srca mu želim dugu i tešku bolest!
ZENA ZMAJ!!!!!!
Yebo budalu šeška više
Ona ubi pare, na stranu njena muzika.
Kobila !.
sta imate protiv jelene ? pjesme njene ne slusam,al zena je protiv cetnistva,,,pogledajte malo na youtube-u,pa vidit cete,,pa se prica kako je ona protiv cece,naravno da jest,ceca je cetnik,,svaka ti cast jelena
Ona je protiv Cece, jer ju je navodno Arkan nogiro,i ozenio Cecu.
Ostala nedojebana znaci.
...klin se klinom izbija.
-"mama sta ja ono imam, vibu, zeca? -"rak sine vojo, rak."