Otpjevali duet "Godinama"
267

Ivana Banfić se rijetko pojavljuje u javnosti, a sinoć je oduševila na Merlinovom koncertu

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Ivana Banfić je prije 20-ak godina bila izuzetno popularna na muzičkoj sceni, a onda se povukla iz javnosti. Rijetko je imamo priliku vidjeti, a sinoć je oduševila nastupom na koncertu Dine Merlina u Beogradu.
Njih dvoje su otpjevali evergreen "Godinama". Ova pjesma je objavljena 2000. godine na Merlinovom albumu "Sredinom" i momentalno je postala hit.

Spomenuti album je tada bio jedan od najprodavanijih na području jugoistočne Evrope.

@alo_portal #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #dinomerlin #ivanabanfic ♬ original sound - Alo_portal

"Hvala vam za ljubav", poručila je Banfić mnogobrojnoj publici. Kao što je već poznato, ona je prije nekoliko godina odlučila početi živjeti na selu.

"Do tada, do te odluke sam živjela 20 godina samo na štiklama, u utegnutim haljinama i bila sam vlasništvo medija i stalno sam morala biti super, biti lijepa bez obzira na to jesam li imala temperaturu ili nisam ili mi se baš danas nije dalo, ali odlučila sam. Ja sam lijepa i prirodno. Ne trebam sve te fasade da budem lijepa. To mi se nešto preokrenulo", rekla je ranije.

Gost na Merlinovom koncertu bio je i Marko Lous. Oni su prekjučer objavili duet pod nazivom "Ne radujemo se".

"Merlinomanija" je zahvatila Beograd pa će muzički čarobnjak danas, u utorak i u srijedu održati dodatne koncerte u spomenutom gradu. Ulaznice su odavno rasprodane.