Dobra zabava
44

Ivana Banfić nakon dugo vremena rasplesala publiku svojim starim dance hitovima

I. S.
Foto: Instagram/megadance.party
Foto: Instagram/megadance.party
Ivana Banfić je nakon dugo vremena rasplesala publiku svojim starim dance hitovima. Naime, sinoć je nastupila na Megadance Partyju u Zagrebu.

Cilj ovog događaja je bio okupiti ljubitelje cro dance scene. Zagrebačka arena je od početka višesatnog programa bila dupkom puna, što je samo po sebi dovoljno govorilo o očekivanjima i uzbuđenju publike.

Pjevačica je izvela neke od svojih najvećih hitova, među kojima su "Šumica", "Imam te", "Predaleko" i mnogi drugi. Iako je Ivana često gost na koncertima Dine Merlina, godinama nije na sceni izvela vlastite pjesme iz 1990-ih.

Na Megadance Partyju su nastupili i Senna M, Alka Vuica, Denis&Denis, Ella, Vlatka Pokos itd.

"Kako je vrijeme odmicalo, atmosfera je bila samo više nabijena pozitivnom energijom i iščekivanjem ko je slijedeći, a kako su sati prolazili, zadovoljstvo je samo raslo. Megadance u Areni bio je pun pogodak jer je pokazao da hitovi iz '90-ih nikad neće dosaditi", između ostalog su poručili organizatori.

Kao što je poznato, Ivana se na vrhuncu slave odlučila povući te posvetiti životu na selu.

"Bila sam vlasništvo svih drugih, ali ne i same sebe. Bilo je teško krenuti od nule. Željela sam da se družim s prijateljima, da idem na more… Svega toga sam se odrekla kada sam se posvetila muzici. Kada sam odlučila da se povučem, pitala sam svoje srce, jer to je jedini pravi osjećaj, a ja uvijek pratim svoje srce… Rodila sam svog sina koji sada ima 14 godina, a da se nisam povukla, možda ga ne bih rodila", kazala je nedavno za Blic.