Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci po njenom posljednjem koncertu izgleda da ona ne moze u Sarajevu ni Ramiz Salcin napuniti.
Rumunska zvijezda... j.e.b.e.m te Bosno na sta si spala!
Ovo je sve Arijeva skola..Edin Dinarevic je obicni prevarant i siguran sam da se iza imena ED Booking agencije krije i njegovo ime.Ovi ljudi su upropastili BIH scenu! Inna jos kaze da nije ni pozvana a Edin laze masu da je otkazana jer nije prodao dovoljan broj karata! Nevjerovatno koji klosari su upetljani u scenu!
ako hoce neko kupit 2 karte za 25 KM nek se javi na 061 272 134
joj navlakusee aaa hahahhah
koja šteta, buhahahah
Odličan nastup u Zetri?? A to je bilo kada sam kupila kartu radi nekih pola sata njenog urlikanja.
Inna nije losa, ali je GUETTA KRALJ http://www.klix.ba/magazin/muzika/david-guetta-nije-odusevio-sarajlije/101219002
ako dodje tomcraft i silicone soul ja cu sebi odsjec lijevi testis i napravit paprikash od njega :D
sta ce nam, nismo je ni mi zvali
Dobro ova ubleha, ali ako zeznete za Scootera donji ste.
i od toga nema nista 100.000%!
Prvo ste vi sami bili medijski pokrovitelj ovom kvazi-eventu (koji je od pocetka bio osudjen na propast), a sad imate obraza da nesto izvjestavate 5 do 12. Bagro jedna, jednako ste krivi kao i ovaj prevarant Dinarevic, kada ste furali raju da kupuju karte i bacaju pare za ovo smece! http://www.klix.ba/magazin/muzika/pop-zvijezda-inna-na-sarajevo-spring-music-festu-12-aprila/121118097 http://www.klix.ba/magazin/muzika/ssmf-12-aprila-dolaze-inna-dj-tomcraft-dj-outwork/121203125 Smece novinarsko!
Mislim da je ovdje bitnije, od nastupa sam Inne, to sto svakakva futa u gradu se bavi organizacijom 'festivala', koncerata itd. Najaviti nekoga, reklamirati neciji lik i djelo i koristiti u marketinske svrhe bez znanja samog artista je apsolutno nedopustivo!!! To sto neko Innu voli ili ne voli nije apsolutno bitno! Prevarant Edin Dinarevic i tzv ED booking i dalje hladno organizuju sta hoce, a vi bekani kupujte karte po 25 KM (a vi Klixovci supportajte navedenog organizatora - sramota!)...mozda je u tome i car - ici na 'festival' ne znajuci ko ce nastupiti! :)))
ko ode na festival je vec budala od edina dinarevica :)
KLIX neka se stidi sto ne objavljuje informacije da je SOLOMUN medju tom 20 dj-eva iz svijeta i covijek je iz Bosne I Hecegovine evo i mix sa najavom kao potvrda BBC Essential Mix https://soundcloud.com/solomun/bbc1-radio-essentialmix
E cuj imala odlican nastup hhahahahhahaha, pjevala pola sata i to je odlican nastup, e boze sacuvaj. I ovaj klix svasta objavljuje, uostalom sta nas boli khm sto ona nece pjevat ?