Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ništa to, dino merlin je davno na francuskom pjevo. GUZAVON GUZAVE
hahahhaha e moja indira za tebe je combe izmislio muziku,vrati se na svoje splavove
ovo je stvarno grozno za moje usi......fuj nikad u zivotu nista gore nisam cula
Ova indira mi je srusila snove...Uvijek sam mastao da cu naletiti na neku djevojku koja ce mi u sexu pricati nesto na francuskom ali sad mi se zgadio francuski...ostaje jos njemacki :)
ajjjj Tesla prebaci je u neku drugu galaksiju
meni prejaka pjesma marija marija i kraj
Svemoguci, Milostivi Boze UZMI JE PRIJE VREMENA. AMIN.
Ja ne mogu sebi da dođem od smijeha,odavno ništa nisam smješnije čuo,nego Indirin francuski jezik.Neka tako i treba kad nigdje nema cenzure,ni u jednoj republici bivše Jugoslavije.Biće Ekrema,Indira i ko zna kakvih još idiota,koji će praviti budalaštine i unovčavat ih.Iznenađuje me Indira,bila je jedna od vodećih srpskih pjevačica a da sebi ovo napravi,blesavo skroz.
Meni je ovo pravo dobro !
E Srbija i Srbi, sad smo egal
ovo je zločin ,silovanje ušiju,mozga i totalni masakr nad francuskim jezikom.....
Posto sam pjevac a trenutno zivim gdje se prica Francuski.Prvo nisam razumio ni jednu rijec sto ona recimo pjeva a s muzicke strane gledajuci ovo je grozno,nekvalitet,turbosranje itd. I ovo Sarajevo-x.com ne treba ni objavljivati.
prva rijec koju sam naucio na francuskom PROŽDBAAA
dobro ovaj kaze O MA JA bas je tako katastrasnooooooooooo
Ljudi, hvala vam na ovim komentarima, zbog pojedinih mi umalo bubrezi ne otkazaše od smijeha!!!! :) Kraljevi ste!!!!!! ;)
hahah... nmg da vjerujem, Sjedi draga Indira kuci, ne brukaj nas sve...
turbo folk treba zakonom zabraniti i svako ko ga bude pjevo 10 godina zatvora minimum.