Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalci se radjaju!Ova djevojcica je cudo od djeteta,genijalac!Koliko roditelja je investiralo u svoju djecu da zavrse muzicke akademije,sviraju razne instrumente koji nisu nimalo jeftini,a koliko od njih je napisalo neku simfoniju,operu ili bilo sta vrijedno pomena!?Svi ti akadmeski radnici(muzicari)sviraju kompozicije Mocarta,Baha,Betovena....Gdje je njihova muzika...?
Problem roditelja u Bosni je kokuzluk i nezainteresovanost.U sredjenim drzavama ima mehanizam koji finansira. djecu sa talentom.U ovom tamnom vilajetu kao i na citavom balkanu djeca sa talentom propadaju.
nasa mala fata sa sedam godina zna klepe napraviti i sihire baciti hihihihihi
Nadam se da ima roditelje da joj omoguce normalan razvoj i napredak bez da je pohlepa drugih unisti i baci njen talenat u drugi plan.
То ти је кад родитељи инвестирају у тебе . Класичан пример не разумевања родитеља је српски тенисери који су успешни. \"Како ниси као они?\". Али наши родитељи никада нису скапирали да су њихови родитељи \"крв пропишали\" док деца нису постала славни спортисти. Наравно не кривим наше родитеље али ипак је наук за нас који ћемо бити.
mala ima dara , zaista sam fasciniran ..svaka čast
Bravo djevojce,BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozzartova produzena ruka!
...kako ono kažu \"svi smo isti\" :)