Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja 6 tetovaza Fazlije pa jos nisam izasao na klix-u :(
menscini da bi ona one direction medju noge ..
Pa sta imam i ja sve Niall-ove tetovaže pa me nema još na Klix-u... Moja svaka riječ je posvećena njima pa opet nisam na Klix-u.. :( Nisam ja te sreće.. :/
Znači, ne treba djeci kupovat slikovnice... Štedljiva žena...nema šta.
utuc maljem
Nije bolest sve što boli!
Jos jedan boy bend za sezonu, napravljen u laboratoriji. Jos jedna izmisljena prica o opsjednutim obozavateljkama, histeriji fanova, itd. Za par mjeseci ovi nesrecni djecaci ce pasti u zaborav, studio ce biti tezi za par stotina miliona dolara, a nas ce prepadati sa nekim novim bendom i novim nebuloznim novinskim clancima.
Još da ima slika dotične gospođe i "ukrašene" kuće
Ljudska glupost je nenadjebiva
Fina majka.... za pozelit, cerka ce ako Bog da imat 120 tetovaza.
dođi malo vamo nemoj da se kliberiš jer mi smo džastin biberiiii imamo telaa kao da smo bilderiii a lepi smo kao đastin biberiiii
IDIOT !
I te kaka idot...!!!
ne vidim u kakvoj je proporciji količina tetovaža i njeno majčinstvo? što više tetovaža - lošija mater? pa jest... onaj dom na bjelavama i slični domovi su izgrađeni tek kad su se žene počele tetovirat'.
e na šta ljudi pare troše.... -.-
Jos joj samo treba metak...u čelo