Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god pobjedi ima da uziva u svim beneficijama javnog zivota k'o planetarna zvijezda i pobjednik jednog slicnog šoa Adnan Koala Babajic.
realno, neko je dobro pokrao pare u toj operaciji triumf.. koja ubleha :D
ubleha su svi šoovi ovog tipa, ali narodu nikada dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo djecoooooo :D
ilmu treba sevit
NAŠI? Niko ovdje nije nas, ako se neko i probije poslije show-a, probit ce se kroz Srbiju, gdje ce ga uzeti pod svoje, a za 10 godina karijere vec ce zaboraviti da su ikada zivjeli u BiH koja svakog talentiranog pjevaca jednostavno ugusi, a oni ce se zvati srbijanskim zvijezdama... Ili su se mogli prijaviti na ZMBT da kao dobri pjevaci ispadnu medju prvima, a oni losi ostanu jer su "zanimljivi na sceni, jer se nekom u ziriju dize na kratke haljine, ili jer seljaci glasaju za svoje, a curice za zgodne momcice" sto sve skupa nema veze sa pjevanjem...
A sta je tu lose? Oni ostanu u Srbiju jer je opste poznato da se Srbi ophode vise nego bratski prema muslimanima.... pa cak je musliman i pobedio u Operaciji trijumf, i sta ti to govori nego da mi Srbi NE smatramo vas nekom drugom drugacijom nacionalnog grupacijom. :)
Nista ja, dragi moj Nemanja, nisam ovdje rekla protiv Srbije. Ako malo bolje procitas moj komentar, vidjet ces da ovdje sve pohvale idu Srbiji, a kritike ka BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ojha papani
Cestitamo. Milion i neki izbor talenata, otkricemo nove zvijezde, bar do sljedece godine kad ce biti novo super takmicenje i onda cemo otkriti nove i sve tako...
takoe, ko nije glas'o za Gileta mrzi Bosnu. GILE, GILE, GILE!
Lejlina_sestra glupa si
Zelim im srecu i u nastavku takmicenja.
Mozda je ovo i neki dobar show, ali mi je vise muka od svih "reality-ja"...
Vauu..
svi za Gileta!
@Ivo Andric - imas Vendi - Pracnuo se sarancic, odes fino u Sabac na vasar pa pod satorom slusas Vendi. To je dio tvoje guslarske kulture :)
E stvarno ovi mentori neznaju izabrati pjesme na kojima kandidati mogu pokazati svoj talentat,gdje ce Ilmi dati bijelo pa stvarno ja bi bolju pjesmu izabrao, pa tek onda Tamarin izbor pjesme jos gori.Bolje da su pustili kandidate da oni biraju pjesme.Jeble vas nase sege od pjesama.Malo se ugledajte na americki ili britanski X-Factor.Jadna ova djeca kad moraju pjevati ove gluposti koje biraju.
Tamari dati onu pjesmu (Severina ako se ne varam) je bila bas uvreda. Ne mogu da razumijem, mada iznova pokusavam, ZASTO ta pjesma?
A Lukijan vise nije iz BiH?
JA SAM ILMA I POHADŽAM OSNOVNU SKOLU
Želiš biti duhovita pa na svačiji komentar ostaviš po jedan svoj ili šta već?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta samo sti će uraditi po jednu pjesmu i izgubiti se u masi da ih niko ne čuje i ne vidi...
gade mise sve reality emisije koje dolaze iz srbije. odvratne su. nije na nacionalnoj osnovi nego vise stvar ukusa
:zjev: