Davor Ebner
0
'Idemo po pobjedu'
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
davore samo naprijed super ste
Imali su stelu da budu predgrupa Rolingstonsima,a imali su stelu i kad su izabrani za predstavnika BiH na Euroviziji.Ova grupa je svoju nafaku posrkala jos prije rata.Sad pokusavaju nesto NAZOR....Drug Aco nek pusti bradu i lagano ode k beogradu,jer ce tamo dozivjeti ono sto nije dozivio 92-e.
Svaki nas predstavnik je isao po pobjedu! Presmjesni su sa ovim izjavama.
Dobra je Bitra Voda, pravi raritet u muzici, Davor moze da glumi potok. :D
Ovo je zaista smijurija. Gluplja grupa i jadnija nije mogla da nas predstavlja ove godine. Sramota me je biti Bosancem danas.Ova Regina je dobila sve na stelu, nisu ni za haustora, na silu se probijaju ali gdje, gdje se probijaju? Transparentni su.
prosla su vremana kada su balavice padale na vasa glupa odijela i vae glupe frizure..muzka se trazi na bini..klauni su u cirkuzima..
Ja sam tako opasan da imam cak sex sa svojom vlastitom sestrom. Ali takvi smo mi iz Republike sumske... Nemamo nas web-sajt pa dolazimo bre ovde da vidimo sta narod pise. Napred Regina....
Kada je Regina pjevala prije rata i bila slusana u citavoj bivsoj drzavi mogu se kladiti da 99% od vas koji ostavljate ovdje takve komentare nisu bili ni rodjeni. Stvarno je strahota ko sve danas ima internet. Fuuuuuuuuuuuuj
IDES TI PO ....C
Zivijo Davor jebner!
jebim je SISA !
Aaaa.... Jednostvano ne mogu da vjerujem da je ovakvu GLUPOST izjavio. Mozda, kazem mozda, je samo ipak samo ŠALIO :) Ali, hvala u svakom slucaju, barem sam se nasmij\'o.
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
@Anconda fulio si rubriku :)
Sarajevo!! Kad ce te se vi rijesiti uticaja Beograda??