Davor Ebner
0

'Idemo po pobjedu'

Sarajevo-x.com
Foto: detalj iz spota "Bistra voda"
Foto: detalj iz spota "Bistra voda"
Sarajevska grupa Regina u nedjelju 1. marta premijerno će izvesti pjesmu "Bistra voda", sa kojom će našu zemlju predstavljati na 54. po muzičkom takmičenju Eurosong, a istu večer publika će imati priliku vidjeti i spot koji je sniman u Sarajevu i Beogradu.

Davor Ebner, pjevač grupe Regina, nekoliko dana prije nastupa ističe da u Moskvu putuju sa jasnim ciljem i puni samopouzdanja.

"Smatramo da imamo dobru pjesmu, a fokusirani smo i na to kako će izgledati naš nastup. Velika ekipa je radila na pripremama, a sačekat ćemo da i publika da svoj sud", kazao je Ebner za naš portal.

Kada su u pitanju očekivanja u vezi s plasmanom, Ebner ne glumi skromnost.

"Naravno da očekujemo pobjedu. Takvo očekivanje je odraz pozitivnog stava našeg benda. Mi smo ovo projekat shvatili jako ozbiljno, naravno da je bitno učestvovati, ali je još bitnije pobijediti", poručuje Davor.

Podsjećamo, u nedjelju 1. marta sa početkom u 21 sat održat će se specijalni TV program "BH Eurosong show 2009" na kojem će premijerno biti izvedena pjesma "Bistra voda" grupe Regina, autora muzike i teksta Aleksandra Čovića.