Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh jos kad bi ti znao dokle ce tvoj zivot trajat nebi tako pricao stvarno nema smisla tvoj komentar mozda nemas djecu ili ako ti dodje ovaj slucaj pitala bih ja tebe sta bi ti,to znaci da bi svoje rodjeno dijete ubio bas si nezreo kad neznas napisat nemoj ni pisat pobogu da se nervira neko ko procita tvoj komentar..zaradi te pare i kupi sebi ostrvo nisi ti za masu
ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji mogu ovako ironicno komentarisati,cuj ovog dole idiota,ja se samo mogu nadovezati,a tebi karina,Ena aBd skupit ce se pare i bices dobro,nedaj se:))
gdje se nalazi extreme???
Samo pucajte komentare, bez obzira koliko dobri, loši, ironični, glupi, pametni, \'vaki, \'naki bili... kako bi vijest bila na vrhu komentara! SPASIMO ENU!
S druge strane...ovakva zustrina svijeta u akciji da se spasi jedan život...nevin čist i lijep život me čini 100% ponosnim što sam Bosanac I Hercegovac, jer to je odlika PRAVIH Bosanaca i Hercegovaca..PRAVIH VALTERA...za razliku od onih lažnih...onih jadova redneckova koji se još nisu ni po sfaltu naštelili hodat i izgledaju ko orangutani a štele sebi plate od preko 5 hiljada KM. Takvim parazitima treba pokazat zube već jednom.
@LIZARD, \"a meni\" je zapravo reko ono što misli daleko veći broj \"ljudi\" nego što se to vidi, i to je svakako imbecilno i bolesno a podsjeća me NEODOLJIVO na \"rezonovanje\" engleske kolonijalne elite i njihovih današnjih pristaša koji su direktni uzrok ljudske nesreće i patnje na svim kontinentima svijeta (pobijeni indijanci u americi, pobijeni aboridjini u australiji, zavadjanje afričkih naroda, ugnjetavanje iraca, škota i velšana, zavadjanje naroda na balkanu....).. Ovo sve govorim da malo pobliže opišem \"učinak\" onih čiji je rezon isti kao i komentar ovog \" a meni\"...totalno dehumanizovan...bezDušan...
....
BUDI DRUG SPASI ENU ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Samo pucajte komentare, bez obzira koliko dobri, loši, ironični, glupi, pametni, \'vaki, \'naki bili... kako bi vijest bila na vrhu komentara! SPASIMO ENU!
@A MENI? Naprosto ne mogu da vjerujem da neko može biti takav idiot kao što si ti! Ovo se isto može desiti tvojoj materi ili sestri! IDIOTE!
Molim nekog gore ko god da je on kako god da se zvao na koje god ime se odazivao/li ili bilo koga ko upravlja sa nama ....da nikad ne dobijes marku za sve sto si naveo .... necu reci za bolest nista...nek ti nikad ne treba za to... ali za sve sto si naveo nek ti treba...nek nemas ...jebi se stoko primitivna
@A MENI? .... IMBECILU BOLESNI. NE MOGU DA VJERUJEM DA POSTOJI OVAKAV LJUDSKI SLJAM. BOLJE DA JE MAJKA UMJESTO TEBE RODILA KAMEN, BAR BI SE KUPUS NJIME MOGAO PRITISNUTI...ZALI BOZE ZRAKA KOJI UDISES...CRKNI !!!
Grozno je kad neko bez ikakvog smisla za humor to pokazuje na jednom ovakvom mjestu.
Spasimo Enu! ! ! @A MENI? Nadam se i zelim ti da sto prije dobijes kakvu tesku bolest, pa kad ti neko bude htio pomoć ti te pare nemoj uzeti, nego ih dadni nekom nek se provede malo! To imas pravo uciniti. A komentarisati neciju tuđu muku nemas. Objesi se!
Samo pucajte komentare, bez obzira koliko dobri, loši, ironični, glupi, pametni, \'vaki, \'naki bili... kako bi vijest bila na vrhu komentara! SPASIMO ENU!