Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko najbolji bend sa ovih prostora samo za ljubitelje prave muzike!
da bi slusao ovakvu muziku trebas imat malo vise mozga, nije ovo za svakoga, samo za odabrane, a oni koji ne kontaju imaju stoju i seku da arlaucu
Nisam siguran bi li bilo bolje da sam prozivio taj rat prije 20 godina, ili sto sad zivim u ovom (poslije)ratnom stanju. U svakom clanku se mora dotaci nacionalizam, pljuvanje susjednog grada kao i ljudi, postavljajuci sebe na neki visi sebicniji nivo, da si sam sebi najbolji, da nema boljeg grada od tvog, da ti sve zasluzujes. Blago, ujedno i tesko takvim ljudima, slabo mozga, a predug jezik. Uzivao sam uz Hladno Pivo, meni su bili extra. Peace, be human.
Pitao sam Škripare iz Kiseljaka...ostali \'ima da ću-ti-te\' pice
Eeeeee, djeco moja.... Cuj \"punk scenom\"! Bas me nasmijaste fino. Ovo moze napisati zaista samo neko ko nema nikakve veze s mozgom, a ne samo s muzikom. Hladno Pivo je sviralo punk na prvih par albuma i nikada vise! Hladno Pivo je mainstream rock bend vec zadnjih 10 godina. Nigdje na svijetu punk bend ne ide na sponzorirane turneje, ne snima komercijalne reklame i ne svira za politicke stranke. Hladno Pivo je mrtva komercijala. Da se razumijemo, nemam ja nista protiv komercijale, neka ljudi nesto i zarade, ali ne lazite ovu omladinu koja ne zna sta je punk, da je Hladno Pivo i dan danas punk grupa. Presmjesno!
Šteta što je loš zvuk upropastio dobru svirku.
Pa neće zar doći u \"Islamabad\", gdje cvjeta terorizam, i vlada islamski extremizam. Pozdrav za braću Hrvate! :)
Pošten bez ambicija, luzerska tradicija... Odlična svirka!
Svugdje šljama ima i uvijek se on glasnije čuje nego normalno društvo.
O \"gradskoj\" raji dovoljno govore svakodnevni šaroliki plakati po \"metropoli\". Od Sarajeva kao glavnog grada nije ostalo ni S ni G. Pozorišne predstave su raritet, klupska scena zamrla, alternativa je na 0. Drage sarajlijice, sad kad se privatni fakulteti izjednačavaju s državnim, kad vi isti hrlite u provincije da ih završite jer u Sarajevu niste mogli, kad se rodni list može izvaditi pri bilo kojoj općini, bez obzira gdje si rođen, kad su središta privrede i zaposlenja omladine u gradićima poput Kreševa, razmislite na šta vam je spao grad kojim se toliko dičite. I na koga je spao. Došli divlji, otjerali pitome. Sarajevo kakvo je nekad bilo je otišlo sa njegovom tolerancijom i multietničnošću. HP rocks!!! Kiseljak rocks!!!!
kako ce hladno pivo zagrijati publiku... hajde da je rakija... ali pivo..
Hahahahaha, ko nam kaže...pa vi iz Širokog i dalje živite u zabludi da ste u Hrvatskoj. Svaka čast HP-u, odlična svirka, ali preloš zvuk. Sve pohvale i za prethodna dva benda..onaj Corbansick nas je baš podgrijao!!
@wesley Naravno da dolazimo, hoćemo li se marisati?
Obožavam vidjeti muslimaski jal prema nekoj ovako lijepoj stvari poput koncerta u Kiseljaku, tu na vidjelo dolazi njihovo pravo lice...tu nema multikulture, rock\'n\'rolla, umjetnosti...sve je samo blato i primitivni šljam...čast izuzecima... Pozdrav dragom Kiseljaku iz Širokog!!! Dolazite li u srijedu 16.05. na finale kupa? :-)
Seljači.. nepismene, nije Corbansick lokalni bend. To je bend iz glavnog grada Sarajeva, i zaslužili su da im bar sliku objavite vi bezobrazni novinari sa Klita.
jednostavno najbolji, kad ce u sa doci, sta seljaci znaju sta je muzika