Nezaboravna noć
1.4k

Hiljade Zeničana s Harijem Varešanovićem pjevalo najpoznatije hitove

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
"Z(j)enico oka moga" naziv je koncerta kojeg je večeras za blizu deset hiljada građana Zenice priredio Hari Varešanović sa svojim bendom u sklopu manifestacije Zenica Summer Fest.

Na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici večeras su otpjevane najljepše pjesme benda Hari Mata Hari, a Zeničani su uživali u dva sata novih i starih hitova svima poznatim.

Hari Varešanović večerašnji koncert u Zenici otvorio je pjesmom "Ja te volim najviše na svijetu", a potom se obratio publici s riječima da ih mnogo emocija i priča benda veže za Zenicu te se svima zahvalio na podršci koju imaju godinama.

"Mnogo priča i podrške vaše nas veže za ovaj grad, mnogi to ne pamte. Nadam se da će biti zabavno, pjevat ćemo sve pjesme koje znamo za sve vas svih uzrasta", kazao je Varešanović.

Zeničani su s Harijem pjevali svima dobro poznate hitove pjesama "Stara ljubavi", "Da ti ko čovjek oprostim", "Kad dođe oktobar", "Starac i more", "Lejla", "Kao domine" i brojne druge za što je bend nagrađen gromoglasnim aplauzom.

Večerašnjim koncertom prvi dio Zenica Summer Festa koji je podrazumijevao uživo programe je završen, a nastavlja se nadalje na online platformama.