Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam priliku i privilegiju da poslušam pjesmu prije zvanične objave. Prava zaraza... Helem nejs... Kemica je legenda!
Vid se da su jevreji zestoko utjecali na ovog Edu... danas snima pjesme kako bi narusio identitet Bosnjacki kroz neke anarhisticke pjesme i ismijavanjem svega sto je Bosnjacko... Hajde ba kupi se Edo i nazad onoj tvojoj u Izrael, mani se ba nas... ti si svoje pokazao , sta sad hoces ovdje?
Spoji se sam na aparate, živ bio.
Ne trebaju meni aparati, ja sam Bosnjak, predeverali smo mi svasta, od Rimskog carstva, preko austrougara, Jugoslavija pa i ovih genocidasa. Samo nama nece neki kvazi domaci servirati i nametati identitet niti kritiku onoga cemu sami sudjeluju. Edo je nekada bio nesto ovdje i naspram psovki i pive je bio neki zar istine, danas kao sto su Jugo rokeri svojom anarhijom za cilj imali rusenje trenutnog stanja bez ikakve pozitivne sugestije, to je destruktivna manifestacije frustracije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je Edo u Americi eminem bi radio u McDonaldsu
bice ovaj spot pravo dobra zezancija,prikaz kakva su nekad bila djetinstva i sta smo radili i kako smo se zabavljali bez kompjutera i mobitela
Glavna uloga u spotu Eso Radeljaš
Nemam ni ja pa ne najavljujem spot
digni dupe pa ces imati :)
"Sarajevska hip hop grupa Helem Nejse..." Zar oni kao reperi ne nastupaju pod nazivom Strava škola, a Helem nejse im je ona radio zezancija... il' sam ja to nešto pogriješio.
Strava Skola je bend a njih dvojica samo su Helem Nejse. Valjda, nemam pojma
Nešto si ti to pogriješio
...to se reče "neimam". sa tendencijom ka "j".