Baščaršijske noći
0
Haris Džinović napravio lom
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko moze Harisa svrstavat pod turbo folk :))
M e n s t r u a c i j a je bila dobro posjećena !
Ko je ovaj gitarista i znali iko koja je ovo gitara ,hvala unaprijed.
Dokle god o svom rodnom gradu budete tako razmišljali, prema njemu se tako ponašali bez imalo poštovanja i ljubavi nećete vidjeti druge slavne ličnosti koje toliko priželjkujete u ovom gradu.
Ime i prezime djevojke u krupnom planu na drugoj slici?
Ima li jos slika?
E, i ovo je pjevanje preko neke stvari.Nije tipicno Haris.
kad se otvarao MC donalds, pricali ste kako niko ne bi usao tu, to je katastrofa, dabogda se zatvorio itd, itd. Eno taj isti prepun, cekas pola sata da uzmes onaj minijaturni sendvic. rana je junk ali neka, zaposleno je 100 ljudi, ima nesto novo. Isto i za koncert. Vi isti koji kao ne slusate narodnu, jer bolje je slusati neke npr americke pjevace i ne znati rijec prevesti nego nase bosanske. Strano je ipak strano. Pa eto vi sofiisticirani, koliko vas ima u pozoriste se nikad ne bi moglo uci. Tolika je zelja za kulturnim desavanjima da vas sigurno polovina ne bi znala nabrojati 5 glumaca a da ne govorim barem 3 predstave koje ste pregledali u ziivotu ili klasike koje ste procitali. Sta ako narod hoce da se zabavlja. Sta ako su dosli i istocne bosne. Vi sarajlije ste nestali, izumrli misleci kako ste gradska raja i kako ti istwi seljaci treba da rade za vas. Zaposlen narod sigurno neces vidjeti u 12 kako ispija kafice u strosi ili u vatri jer tu valjda vi kulturni sjedite.
Ovo je pjevac i pjesma a ne Brena zaBoravljena za sVa Vremena .
Haris je kralj :)--cijenator.ba
tip sta ti imas protiv Donjih Mamica pokraj Gruda hahahahah
Tako je Harise....Samo uzimaj seljobere i levate...
rajO stvarno pretjerujete sa kritikama.. svaka cast harisu (kao pjevacu) covjek ima plucha kao bik.. toliko o njemu.. nisu ovi pjevaci krivi sto dolaze.. da ih neko ne pozove - oni sigurno nebi dolazili, pa jah.. krivite ministra obrazovanja kulture i sporta.. on je taj koji to organizuje.. trebalo bi mu predloziti da do godine carl cox-a pozove na ove nase noci :)
hebote..pa bonsjaci su bili prvi papci od vjeka vjekova..odkuda sada da dijaspora papaka iz bosne postaje kulturna i oce da slusa iggi popa ? papci pogledajtge u kuci sta vam babe sluasaju ..
Sta je to ba Hare lomio pred vijecnicom
meni nije jasno zasto i nemanja kusturica ne moze u sarajevu da pravi lom, pa nije manji ciganin od ovoga
fuj danasnje Sarajevo, fuj, sta bi od onakvog grada boze moj...grad seljaka postao, boze dragi...