Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hari je, uz bajagu, uvijek imao genijalne tekstove cuj kad zlato posivi - zlato ne sivi tokmak jedan
I ovo je vrijedno pomena ?!
Nemate pojma ljudi al ovaj glas šiša pola estrade
majmune negativni kupi si novi zivot popusti ljude ovdje
Ako je Hari \"gradska\" raja, onda je Dino Merlin kulturan.
Boze me sacuvaj koji krkani na slikama.
Hari ne moze sebi da napravi dobru pjesmu...taman ce tebi uraditi....
i ti si nepismen. pise se NE ZNAM, i DA LI, samo da kazem :)
Prvo sam procitao komentare pa sam pogledao spot, i super meni se svidja. Cura ima i talent i glas i stas. Neznam samo koja su postignuca ovih takozvanih kriticara pa da uzmem za ozbiljno njihove tvrdnje, polovina je nepismena i oni nasli za shodno da komentarisu. Neznam samo, mozda ako bi se Azra zvala Ana Nikolic, ili Nina Badric dali bi je pljuvali ovoliko ili je to urodjeno nama Bosancima da sve sto je nase na lomacu treba spalit sramota.
Ti moras malo \"poradit\"i na jeziku svoje zemlje...Ovi seljaci ovdje koje ti popljuva su makar pismeni...
sto volim pjesmu \"prevari me\", cesto je slusam i radujem se vec na novu singl :-) a zasto ovi papci tako negativno pisaju je jedini odgovor za mene da su nesretni, ljubomorni na azru i neznaju sta ce od dosade! bas zalosno koliko seljaka moja zemlja ima :S cesto je jedna osoba pisala komentare i promjenila ime by the way, ima da si jako ljubomorna... ;-))) by the way!
Stvarno cudo jedno, ovi komentari. Jedino sto se jednom covjeku nemoze oprostit jeste uspjeh. Mozda ovdje svi zale sto nemaju prilike da vide Harija, a kamolida rade sa njim. Bas u inat svima. AZRA prava si maca nedaj da te poklebaju zavidni ljudi.
NAJ ODVRATNIJI FRAJER STO MOZE DA POSTOJI U SARAJEVU !!!
ja kontam ona pjesma \"ti znaš moja Azra\" njoj pjevao tj. njoj napisao. pih!
ko li je zaplak\'o za ovom pjesmom
ZBOG NJE SU ME ZALI PAPAK, JA TO NISAM ZNAO... :)))) BUHAHAHAHAHAHAHAAH
Sta pricate vi kao \"Hari ne valja\" ? Pa Hari je gradska raja,umjetnik,i sve su mu pjesme krasne.Covjek zna sta je muzika... Ovi sto kazu \"ne valja\" to su ove nove generacije sto rastu na seljackoj muzici (Turbofolk i selma bajrami)....Pustite vi Harija,Dinu,Hendu gradskoj raji..... Ova \"pjevacica\" nema pojma tacno,ali ako trazi pjesmu,nek napise i zdravo.