Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARI JE SUPER IZGLEDO NA HRF-u KAO I UVJEK.PJESMA JE SUPERI SLAŽEM SE TO JE 100% HARI.
Ono sto nema smisla jeste naslov... Koji Hari? Koja Nina? Koji Grand Prix? Šta trebamo, grah bacati da bi pogodili o kome i cemu se radi? Mislim, hajd ovo se i moglo naslutiti, ali jedan ozbiljan novinar ne bi trebao napisati ovakav naslov clanka...
Kada izlazi novi Harijev CD?
Jos kao dijete sam ga slusao, bio mi je idol, dok nije napravio duet sa onom primitivnom droljom draganom mirkovic. Kako je mogao trpit njen retardirani glas? Prodana dusa
Nema smisla da je Nina i Hari :) pa zar nije ovdje Hari br.1 a Nina mu je samo bila kolegica u duetu. Mislim, halo, pa ovo je Harijeva pjesma 100% sve u stilu \"goluba\" i sevdalook fazona. Citam na indexu , sve ispada ko da je Nina uzela sebi Harija a ascare je obratno .... dokle vise da su Bosanci uvijek donji u ocima susjeda kad je i pticama na grani jasno da smo u muzici i filmu br1 u regionu. Bravo Hari i cestitamo Nini, ... ovo me podsjeca na \"godinama\" sindrom kad je Dino pozvao Ivanu i na kraju ispalo da je Ivana glavna za pjesmu :)
ma ofucao se i ovaj Hari.
Svaka cast Hari, legendo!
Svaka cast hare i Nina zna se ko su legende.Akobogda da Hare opet bude predstavljao nasu BiH slijedece godine na Euroviziji u Norveskoj.Hare i Nina samo naprijed.