Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ - BMW hehehehehehehe hvala ti, al nisam bila u coloseumu :((...
Bilo je super, napili smo se ko stoka, nije svaki dan Bajram.
Hoce li ikad\' prestati pjevati???
@plavusa alma imam ja karte za tebe, ostavi broj tel. da te pokupim sa svojim BMWom veceras, ima da bude ludilo
Koliko kostaju karte ?? Hvala unaprijed
E ako Coloseum ima neki nivo onda ja ne znam sta je nivo. Pa dobro niste ni navikli a ni vidjeli nista bolje i ljepse pa vam Coloseum vrh vrhova. Al eto alkoholizirajte se za Bajram sa nivo-om
kahvu mi draaaagaaa iii speeeeciiiiiii
Zloupotreba vjere do beskraja,kod svih i muslimana i katolika i pravoslavnih,nezna se gdje je gore.U svakom slučaju najgore je kod muslimana pošto Islam strogo zabranjuje alkohol.Proslava bajrama uz alkohol,krkanluk i turbofolk sa polugolim pevaljkama je dno dna,ODRON.Od ovakvih predstava se treba sav pošten svijet ograditi.Čini mi se prošle godine je uz Bajram bio plakat negdje u Sarajevu da će u tom i tom objektu uz\"bajram party\"svirati trubači,ha ha,trubači uz Bajram,to je KATASTROFA.Teška i komplikovana tema.
i vjera se prodaje za pare.. Neko sa toliko uticaja trebao bi biti primjer. Uzas. Halide kada ti je dragi Bog dao da prezivis takvu nesrecu, zar nisi dosao tobe? Ko za Bajram ide u Koloseum?
cuj cvaja ulaz :O
Nema smisla, Halida-aga će svojim kafanskim pjesmama da uveseljava raju u objektu koji je nekad imao nivo !!!! Halide, mejsto ti je u birtiji i tebi i tvojim poklonicima. Ne razumijem kakav je to menadzment Coloseuma !!! Propalo je to, izgleda, totalno. Halidu je bolje da se posveti svom biznisu s kahvom i benzinom, neka ustupi mjesto mlađima. Ne znam da li iko želi više onaj krkljavi glas da sluša !!??
Bajram uz alkohol je postala tradicija izgleda u Sarajevu, dobro pa je Halid, al\' vecina ce docekati bajram uz Stoju i ostale dronfulje...