Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zoster je odlican! steta sto ih slabo ko ozbiljno shvata! jedva cekam novi album!
Hajde ipak malo bolje pogledaj prije nego prospes salve negativne energije ovdje!!! http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2863&Itemid=1225 Go Zoster!
Koji k.... nas pokusavate slagati!? Kao da smo u Bantustanu, pa nam sad bacate neke bombe tu. Kakav Zoster na Main (Glavnom) stejdzu??? Nemojte nas lagati, a ako nemate raspored ovogodisnjeg Exite, evo vam ga tu, pa ga procitajte: http://www.exitfest.org/images/exit09/exit_program.jpg
Svaka čast momcima iz Zoster_a, samo tako nastavite i želim Vam puno sreće, gotivim Vas samo zato što niste iz Sarajeva!
ko su ovi delegati
Zoster je odličan
SVAKA CAST MOMCI OVO JE ZA SVAKU POHVALU NAPOKON NESTO NORMALNO ODLICNO !!!
ovo samo pokazuje kako samo mi ne znamo cijenit ono sta valja
ovo samo pokazuje koliko je pao exit
Svaka čast, momci. Samo nastavite tako.