Koncerti
0

Grupa 'Skroz' večeras nastupa u Zagrebu

Sarajevo-x.com
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Jedan od najpopularnijih sarajevskih progresivnih rock grupa, "Skroz", nakon što je nedavno proslavio svoju desetogodišnjicu postojanja u prepunom sarajevskom Domu mladih, nastupit će večeras u zagrebačkom klubu KSET.

Ovih dana se očekuje izlazak njihovog novog studijskog albuma pod nazivom "Regija" koji, kao i prethodni album, za hrvatsko tržište izlazi pod etiketom diskografske kuće Menart, javili su iz agencije ArtZone.

Na albumu će se nalaziti četrnaest novih pjesama za koje je muziku i tekst radio Adnan Šaran dok su svi članovi benda zajedničkim snagama završavali aranžmane uz budno oko producenta i frontmena grupe "Sikter", Enesa Zlatara – Bureta.

Frontmen benda, Adnan Šaran izjavio je kako su album prilično dugo pripremali te se nada pozitivnim reakcijama publike. Kao gosti albuma pojavljuju se Dino Šaran (Letu Štuke), Dragan Rokvić, Leo Šarić i Nedim Zlatar Bašeskija.

Prije nastupa grupe Skroz, za zagrijavanje publike zaduženi su momci iz zagrebačke grupe HI-FJU koji koketiraju s jazz-rockom, funkom, popom, ambijentalnim undergroundom i plijeni pažnju svojim funk-rock i fussion-pop zvukom.