Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sad recite da Muslimanska Televizija nije moderna!
Prosječni balkanac ne poznaje muziku pa nije u stanju da uživa u njoj, prosječni balkanac uživa u kolektivnom oblokavanju koje podjaruju zvukovi definisani kao tonvi meketanja učepitog jarca jer ga to podsjeća na miris balege, mokrače i krvi.
Dobar bend...
Jedino veće njesra od ovih levata su one komunjare iz Dubioze.
MOJA PRAKTIČNA ŽENAAAAAAAA NASMEJANA VAZDA!
sars je najgori muzički projekat koji je svijet vidio, nastali vještački, vještački pjevaju i sviraju, imaju vješračke pjesme, užas, a mtv kao kulturni paradox i jeste institucija koja jedina može da nagradi takav kulturni abortus!
...kao i Dubioza Kolektiv i Letu Štuke...
ah zaboravih i Zoster
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U pocetku su bili dobar bend sa rege muzikom, sad sklapaju pjesmice za adolescente, ova pjevacica im je dobra, ostalo prosjek.
u početku je u bendu bio burazer od pjevača, ovaj sadašnji ga je zamjenio... buđav lebac su snimili sasvim drugi ljudi... ovo je druga postava...
Nije to samo rege, ima tu svega i svačega. Opuštena muzika, lagana za slušati.
Jedan od bendova koji se u posljednje vrijeme istice u ovom jadu od muzike.
Zoster najjaci bend u regionu
ističe se jer su i sami jad i bijeda. ovo je najveće sranje koje postoji na muzičkoj sceni, gori šund od jelene i olje karleuše zajedno