Muzičko-scenski spektakl
0
Grupa "Gregorian" 8. marta u Skenderiji
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri majketi,vidi se da nemas pojma o njihovom radu. Jedva cekam da cujem Nothig Else Matter,Wind of Change,Bulevard of broken dreams,My heart will go on.. :D :D malo je rec da ih obozavam :D
Ne sirite neznanje i nepismenost po portalu, stvarate losu sliku o mom gradu, ako ste uopste iz Sarajeva, ima i nemuslimana u gradu, mada ovo moze slusati svako,inace preslusam koji put kuci, zbog takvih pojedinaca kao vi nas i zovu svakakvim imenima
Ja pomislih RAFI GREGORIAN!!!
nothing else matters (Y)
Dobar je Gregorian. Za nase uslove predobar s obzirom kako nas svi zaobilaze...
MASONERIJA POD PLAŠTOM KULTURE...OVCE MOJE OVČICE,KOJE SE STIDITE KO STE I ŠTA STE.
Gregorian su odlicni. Jesu u biti c.rkveni nesekularni bend, ali ih svako moze slusati, a da se ne o.mrsi sto bi rekli... Istina isto jeste da se dize hampa kako smo T.eheran kada gostuje neki m.uslimanski hor. Ja kazem, neka i jednih i drugih. Sarajevo nije propalo ni od I.slama ni od K.rscanstva vec su propali ljudi u njemu od divljeg kapitalizma.
zna li neko kad pocinje prodaja ulaznica i kako mogu nabaviti ovi koji nisu u sarajevu?
Dobro ba Milanista, KRESNEM TEBE, i KRESNEM ti takav LIFE, EBO TE GREGORIAN ZA OSMI MART USTA
@Englez Dobro ba, dokazao si da si derpe, nego derpe,.. GET A LIFE !!!
Milanista KRESNEM, KRESNEM, KRESNEM, KRESNEM, KRESNEM TEEEE i ove Gregoriane, i njih, i ovu trebu s njima, sve vas KRESNEM ZA 8. MART ;)
@Englez, derpe,derpe,derpe,derpe...
@Milanista Milanista, KRESNEM VAS SVEEEEE
@Englez...Meni treba sta je? Ako ti se ne svidja, nemoj ici i MRŠ ti !!! Postedi nas svog misljenja i komentara neces nam ti soliti pamet, ZDRAO!
ŠUPLJINE, KRESNO VAS GREGORIAN SVE, KOME TO TREBA. MRŠ
gost iznenadjenja dino merlin 100%
Ovo se neće svidjeti Dodiku, one ne voli ništa što zvuči kao Rafi Gregorian