Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ovih negativnih kritičara. Pa niste ništa u životu postigli,ništa ne znate,samo hejtate druge. Uradi nešto,napravi,izmisli,neka se i o tebi priča. Pusti ljude da rade i uživaju. Bravo za Maheta i ekipu,super odrađeno.
neka oni rade ali ovo qrcu ne valja, tekst na nivou sekinog aspirina nazor urbana muzika za nazor urbane ljude osuđeno na propast, žali Bože para za studio i spot
Evo onih opet, opet dobra zemska, tako treba, dobro je ovo ba.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova.ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com http://onlinerad.webs.com
Pjesma je ok mada ja nisam ljubitelj lakih nota. Ali naziv benda je poglup
Uzas, ugasio samo nakon 20 sec
Vidim da je snimljeno u Mostaru. Takodjem vidim, jedan dio od najboljeg restorana u Mostaru "Sadrvan" Mostar je lijep grad, steta sto ga mnogi zaobilaze. Ja ga posjetim, kad mi se ukaze prilika. Pjesma je lijepa, koja je posvecena jednom dobrom covjeku.
hahahah kakve veze ovo ima sa reggae, ma bjazi ba....
JEL IMA NEKO SA ALIPAŠINA FAZA B HITNO TREBA
zar ti nije dovoljno bilo danas kod Pope....
nisam bio tamo jer sam musliman ako nisi sa alipašina odyebi
jadno, hoce slavu preko mrtvog covjeka
bezveze
bolji bi spot bio da je snimao u studiju Faruka i Combeta ......