Sjajan nastup u Coloseum Clubu
0
Goran Karan Sarajlije digao na noge
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao gledaj Sarajevo moje danas: muski sve debeli, kratko osisani sa pederskim dzemperima dva broja manjim od potrebne velicine, a zene sve natapirane sa deset kila sminke...joooooooooj.....
ako je goran karan, zašto dino rađa a edo majka :D
Ima dobrih milfova nemojte z.aj.eb.a.v.a ti :)
Gledo sam Karana 2 puta, jednom u Dubrovniku slučajno, pa onda na baščaršijskom ljetu. Simpa je, dobro pjeva, roker, šta više treba. U koloseum ne idem, jer \"gradska raja\" nije više ono što je nekad bila.
Sta me uhodis majorizirani
Koji klocevi dodju na koncert i jedu majke ti :O svasta Nije zvaka za seljaka
goran Skaran xD
Izvini Lejla sto smo te uvrijedili..jesi ti starka ili??\'
Dragi svi komentatori, nivo diskusije vam je ispod svakog civilizacijskog. Uz to ste nepismeni. Ovaj covjek je veliki humanista i jako dobar covjek, a pjeva uz ostalo i operne arije. Draze vam je da gostuju turbofolkasi ovdje vjerovatno. E pa zao mi je, ima i drugih koji vole nesto drugo slusati. Da ne postoji interesovanje za dolazak ovog gospodina, ne bi ni dolazio vjerovatno. I na kraju, ljudi koji dolaze na koncerte u Coloseum nisu tajkuni, niti bogatasi, nego pristojan gradski svijet zeljan dobre zabave. A o vama isto dovoljno govore vasi komentari na izgled drugih ljudi. Primitivizam prve klase! A za urednike na sarajevo-x: nivo portala vam pada sa pustanjem ovakvih primitivnih komentara.
Vidi one starke iz Peppersa sto se nakezila..mrska bila i ostala
zambak, u zemlji čvaraka, bijelog luka i rakije ne ugasi se nijedna institucija kulture dok se u zemlji federaciji gdje se valjda samo jede kavijar i pije šampanjac zatvaraju jedna po jedna institucija, galerije, muzeji, biblioteke... genocidnu možeš samo da mrziš a srbima da se k.u.r.c.a n.a.p.u.š.i.š.
ovo je gore od federalne televizije... repriza, reprize po 100-ti put.
hajhaaaaraaaa,gorannn karaaaa,aaaaatrrrraaa..sojmaraaaa....
prokleti hrvat, gradi ti bespravno most i put preko tvoje drzave, i jos dodje u Sarajevo da ti pjeva
sudeci po slikama, bas izgleda da su ovi babci pjevali pjesme a i jedan je lik bio na nogama sto jest jest... Cuj Goran Kaaran... haj Cao
uvijek isti likovi nastupaju u Coloseum-u
U evropski centar genocida i fasizma(danasnju B luku) sutra gostuju guslari sa Romanije i istocne Hercegovine, a specijalni gosti ce biti grupa ojkacara sa Manjace.U sutrasnjiem programu izmedju ostali ce ucestvovati i baba Joka sa chichom Pantelijom,i oni ce izvesti par tacaka jaukanja.U dramskom djelu programa grupa vrhovaca sa Kozare ce prisutnim gostima prikazati kulturu i higijenu Srpskog naroda u genocidnoj tvorevivi.Ta grupa vrhovaca ce pokazati svome auditorijumu kako se jedu bjeli luk i cvarci,i kako se uz taj meni pije rakija.Poslije to´ga ce se izljubiti i upozoriti svoja pokoljenja da se ovaj nacin zivljenja i kulture u Srpskog naroda ne zaboravi i ne otrgne zaboravu. Pokrovitelj ove svinjofestacije je gospodin Milorad Dodik.