Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakit pjevač, mora da je Zlaja producent
čobane, jel tebi Tihić Gargamel producent?
Primitivni zatucani primatu, nastavi se drogirati jer su ti i te dvije vijuge viška.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad vidim Sarajlića smuči mi se...
mojne tako na fgr ubiće te undergroung podmladak rođen nakon 95-te Sergej svirao u Sarajevu oni komentarišu stop cajkama....
Lik je toliko mrzak i odvratan da se to ne može opisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PREJAKO.... Tzv. sarajevska elita je tu, nit' ih zanima ovaj odron od grupe, nit' ih interesuju umjetnička djela ali moraju biti tu hahahaha I onda mrze hadžiju kad im kaže istinu u lice....SVE JE LAŽ, SAMO PUSTA LAŽ....
Uz duzno postovanje , muzika i vokal - ODRON
jao glasa I roka, fakat za ginisovu knjigu.ubit cu se stare mi
FUJ ! Jos jedna isforsirana FGR prica iskompleksiranih likova koji bi svasta nesto probali i pokusali, ne bi li zadovoljili svoju "elitisticku furku". Cijeli dan sam od raznoraznih "urbanih fasista" i "urbanih debila" slusao kako hvale ovaj album, a na pitanje jesu li ga slusali, svi su rekli da jos nisu. Dakle preseravanje u folu "hocu ja sve". Nisu oni prvi i nije Bakir prvi koji lijeci komplekse muzickin neuspjeha iz mladosti, koristeci trenutnu situaciju. Tu su i Fedja Isovic i Miraj Grbic sa Karnama, tu je Djuro sa Bombaj Stampom, onaj Ahmed Buric sa svojim "bendom" i masa drugih netalentovanih "muzicara". Da ponovim, FUJ!
FGR je veći primitivizam od najgoreg turba, znaš zašto? Onaj ko voli turbo, on živi za sebe i uživa, nikome ne nameće svoje a ova uber urbana stoka odrasla u usmrđelih 35 kvadrata sa polomi da nekome nešto objasni i pokaže kako samo oni znaju a sve ostalo je niža klasa. Normalno da niko od tih što hvale album ga neće slušati jer qrcu ne valja, ali će ih zato ekskluziva uhvatiti u kadru kad bude gostovao Dado Polumenta, a onda će opet sutra pred rajom i po forumima srati kako je Grafit cool urabana priča, a jedan Sergej Ćetković "cajka" kojoj treba zabraniti dolazak u Sarajevo. I onda kad ja kažem da je sarajevski mentalitet najgori na zemaljskoj kugli, evo ljudi neka potvrde, oni kažu nisu to rođene Sarajlije. Pa ko je ova gore pomenuta fgr ekipa nego rođene Sarajlije.
Bio Fazlija... promašio uši kad je stavljao slušalice...
Znaš šta ću ti reći, nije Fazlija levat. Nakon što sam poslušao pjesmu u potpunosti shvatam Fazliju.
Bolje slusat minutu sutnje!!
www.renesansnakraljevstva.com Renesansna Kraljevtsva je besplatna, internacionalna internet igra za više igrača. U potpunosti ju možete igrati preko svog internet preglednika, bez download-a, a pružit će vam svijet kojeg i sami možete oblikovati, kroz role-play, upravljanje, strategiju i politiku. Probudit ćete se u doba rane renesanse na području Europe. Započet ćete svoj život kao obična skitnica, ali ako ste uporni, brzo ćete napredovati i zauzeti mjesto među vodećima u svojoj Kraljevini.
sjaši više....
Dobar fol.dobar bend.