Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovno Vaša neinformiranost Klixovci. Stalno iznenađujete glupim komentarima priučenih novinara koji tu rade. Mr.Voice puni dvorane širom svijeta i u 2013. godini. Zanima me može li ovaj novinar koji je ovo napisao napuniti svojim tekstovima stranice nekog respektabilnog internet portala??? Naravno da ne;)
izvadili mu kurton iz pakasa
Ja sam bila na njegovom koncertu prosle godine u Zagrebu i mogu reci da je koncert bio fenomenalan. Covjek je pravi profesionalac i volila bi opet otici i uzivati u njegovom nastupu.Sto se tice komentara pojedinih maloumnika da je peder neka beru svoju brigu a ne njegovu.
Jel to niste znali da je pedercina. Il je vuko previse gandje ili previse kite pa dobio upalu pluca. Lik rolo dzokse dok je Snoop dog jos kakio u pelene.
Respect za George Michael....
@bolo ...ti si idot...nema potrebe ponavljat\'...
p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a p e d e r č i n a
sav se najezim kad shvatim kako zivot brzo prodje
white*
...lijep dokaz ljudskosti...kad se sjetim kako su se naše tadašnje curice ložile na njega :)
Nekad?? Pogledajte turneju 2008...Jeste nekad bilo ali nije prije 30 godina. Koja dijeca pisu ove clanke!?
Dobra mu je ova nova Whigt light
LEGENDA!!!