Nakon povlačenja s scene
0
George Michael nastupa u Abu Dhabiju
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otišao peder da pjeva pederima.
Dzordz je protiv busha vec odavno... A slazem se da je dat 5 milijardi dorara za kostrukciju jednog luksuznog hotela,skandalozno i zalosno! A i da su dali te pare Bosni i Hercegovini,narod nebi profitirao od tih para,to bi direktno u dzep nasih politicara,sem Komsica,ovi drugi bi pravili vile i punili banke po cijelom svijetu!
Djordjo iz Abu Dabija, oni ne vole pedere..:-O
Koga boli KURAC sto Georg Michael tamo nastupa?????? Jao vijesti...majko milaaa
\"najluksuznijih hotela na svijetu čija izgradnja je koštala 5,7 milijardi dolara\" vise nego sto je porusena Bosna dobila od citavog svijeta