Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kriza kriza dok Bono ne zapjeva.
Plaćaj porez lafinašu i nemoj koristit offshore kanale da ga utajiš. Koji će ti klinac milijarde €? Koliko života imaš? Odavno ti igraš drugo poluvrijeme života, bliži si kraju nego početku. Zahebi pjesmu i šuplju priču. Pun mi je klinac ovih mlatimudana
Institucija zvana Bono Vox i U2. Živio nam 100 godina Bono, Bog ti dao zdravlja i tebi i tvojoj porodici, i tvom bendu i njihovim porodicama. Kralj.
A Kini?
@BuZZ135 Pa Kina je pod drugim diktatorom...oni "nisu" bitni :-)
Dobar, nekako naš.
U2 ❤
Najveci humanitarac na planeti
@Bombonica2305 lol
Ti si uvjek tu kad pomoc treba u ljudskim trgedijama..ti si Legenda..tebi su Nobelovu trebali dati-prije nego je kompromitovana..ti si ljudina Bono.👌
@Poppaj Nobelova za izbjegavanje poreza u drzavi koja ti je kad nisi imao nista pruzila sve kako bi napravio nesto od sebe.