Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOJ DA TE BOSNNJO SMOTA U BUREK
E baš je napaćeni Bošnjo...od svih naroda u bivšoj Yugi, najgore prošao...
@ Gigant..sve si dobro rekao. Ne moze svako shvatiti sarkazam u Frenkijevoj pjesmi. Odlican tekst i jos bolji spot, zar nesto vise treba? Ja ovakve NAPACENE Bosnje gledam svaki vikend i zgrazavam se. Dobro si Frenkie nasao ovog frajera, isti napaceni Bosnjo:).
@Varguf bravo... koliko si samo malouman.... Citiram :"Da ti nije bilo "Bošnja" iz Sarajeva, Zenice, Tuzle, Mostara, Goražda, Bihaći i cijele lijepe BiH repao bi sad negdje po dijaspori ppk jedan." On ne spominje Bosnje, nego napacene Bosnje maloumnice. A i ove Bosnje mu ne pune dzep za tvoju informaciju, zato covjek i cesto pravi koncerte u dijaspori... jer fukara kao ti , koja nema sekunde intelekta niti suske u dzepu nece sigurno shvatiti sta doticni kaze niti ga budzit s lovom :P Deqenu zatucani ! FOCHAKU !
Jeko Frenkie?
@Racio Primitivna reakcija primitivnog čovjeka koji nema šta reći u svoju odbranu je uvreda. Dodik i njemu slični su sjajan primjer za to. Možda si se kod njega školovao?
@Vargulf ne seri majke ti . . .
Da Frenkie ima malo mozga znao bi da se jedna etno grupa ne može identificirati sa postupcima pojedinaca. Dragi Frankie, uvrijedio si i sebe i svoju mati i sve nas ostale poštene "Bosnje". Da ti nije bilo "Bošnja" iz Sarajeva, Zenice, Tuzle, Mostara, Goražda, Bihaći i cijele lijepe BiH repao bi sad negdje po dijaspori ppk jedan.
NJESRA MUZIKA, NJESRA TEKST, NJESRA VIDEO
Ovo je cista realnost bosansko-hercegovackog drustva i njenje ogranicene elite koja je predstavljena u jednom slikovitom spotu sa beatom! Svaka cast Frenkie!
Cisti kretenizam, recite momku da potrazi pomoc psihijatra pod HITNO!!!
Mogla je izvedba biti malo bolja ali Frenkie je super.
Za neupucene, Alija Izetbegovic se protivio ideji Atifa Purivatre o bosnjackoj naciji, jer je s'atrao da se tom nacijom ukida bosanskohercegovacka nacija, na stetu Republike BiH , a u korist Srba, Hrvzta I extremnog krila bosanskohercegovacke nacije konstruirane od radikalnih islamista, pravoslavaca I katolika. Najveci neprijatelji bosanskohercegovacke drzave su falsifikatori povijesti.
Frenkie, odlican kao i uvijek.
Vrhunski papanluk i krkanluk.
sto ga ovaj sere....nigdje veze ni pjesma ni spot......jest ti tipican Bosnjo takav...majmune jedan.Narod nema sta da jede a ovaj prestavlja Bosnju kao Babinog sina koji ne zna sta ce s parama.....konj jedan...prodao bi i oca i majku za tiraz...Dodji malo medju Bosnje pa vidi kako se zivi.
Možeš ti to bolje,Frenki !