Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"koji je osvojio Hollywood i kino dvorane širom svijeta\" wow-pjesma se cuje 4 sekunde u jednom filmu i covjek vec poharao svijet hahahha. Postali ste gori nego hrvatski novinari
. 15.12.2008. u 17:32 @goran - u normalnoj srediti bi predstave pisali i režirali \'profesionalni\' umjetnici, a ne popularni u koje htio ti ne htio spada frenki cime je on to zasluzo hajde mi recite... naklapanjem rima???!!!!! Neshvataš suštinu...
totalno njesra... napelo mu se govno pa misli da je kralj
Zasluzio je zbog glupana kao sto si ti, mamlaze jedan! Frenki sine samo pisi i stvaraj!
@goran - u normalnoj srediti bi predstave pisali i režirali \'profesionalni\' umjetnici, a ne popularni u koje htio ti ne htio spada frenki cime je on to zasluzo hajde mi recite... naklapanjem rima???!!!!!
e moj frenkoza, da si ti ogledalo nase omladine svima bi nam bilo bolje. pametan si i imas muda. i na kraju krajeva nadprosjecan si MC. kapa dole care. u normalnoj sredini bi ti i edo bili bogovi al kod nas ste nazalost underground. imamo mi nase bajramije, kalace, silajdzice, tihice, borovce... oni su ogledalo drustva, a ne vi, foleri, non-stop vam nesto ide na kurac.
ma komunjara ba
kralj nad kraljevima... frenkie rulz