Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proljev...blajk
sta je tebi "????", jesi normalan?O kom dini pricas..i zasto? O kakvim pustacima muzike?A ti pravis muziku, sta li??Jesi ti normalan??
kako je smjesan onaj mali the bar dino hip hop facker. ovim pustacima muzike koji se nazivaju dj-ima bi trebalo zabraniti kretanje ulicama grada. heh... jet set?
Dundov jeste bio u pravu si ali nije svirao kaok je najavljeno :)
majke ti jel dundov bio????
Pravo ste glupi,Dundov i Fenton su skupa dosli u Sarajevo a dan poslije su svirali skupa u zagrebu! Party je bio za 10 !!
Fakat ljudi ni ja Dundova ne vidjeh u petak navece? Mozda mu je avion u kvaru ili sta ja znam? Pa to Ari organizuje nemojte da vas to sta cudi lol :))))i
fenton i party sinoc u labirintu = karina. ne mogu da vjerujem da je ftv radila sa arijem onaj odron...jos jedna prevara, dundova ni na mapi..
16. u labirintu................................ismix i ekipa.........................................
jeste li čuli za 16. u labirintu.... ismix i ekipa.........................
shminka se.........a ima love.......
I ja sam vidjela Fentona sinoc u The Bar-u. Isti k'o s plakata! :) Ja kontala on se smink'o samo za slikanje a ono on stalno nasminkan... Nekako mi nije za frajere da se sminkaju!?! U svakom slucaju idem ga slusat' malo kasnije... Na Loopu mi je bio super!
pridruzujem se ZASTO NISTE OSTAVILI KOMENTARE ZA ADE FANTONA !!!!! STELI SE GARANT VIDJECEMO HOCE LI BITI KOMENTARA ZA KEVINA S. BEZ VEZE KAO.....SHIT
Trebalo bi prestat pustat taj usrani komercijalni hip-hop da se stane u kraj toj maloljetnoj bagri. Sta oni znaju o pravoj muzici
Ma dajete vise ljudi, ako vam se ide-ideite, ako ne - nemojte ici. hvala bogu pa konacno imamo izbor partija u sa..i to raznih:dnb-kontra, mladahni likovi sa eFm-a, pa suzy i fera i ekipa iz travnika, pa organizacija i odlicni nightdepartment, pa nijaz, pa maxo i kompanija, fera, ari..isl...fakat ima izbora...od sminkeraja i budala do odlicne zajebancije. Zato fakat ne serite vise