Bez podrške države
608
Festival Exit više neće postojati?
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ste vi mislili, da će se nova vlast, sastavljena od radikala u jagnjećoj koži i Miloševićevih ljudi, ponašati normalno i pro-evropski? Za njih su Guča i Ravna gora brend, a sve što ima prizvuk Zapada je nepoželjno. Očekujte i ubuduće ovakve vijesti iz Srbije.
Tomislav Nikolic i kultura - nemojte da me zajbavate... :)
E nije vam poslo za rukom talibani jedni su danas U Nemackoj uhvatili nekoliko ludaka vernika Islama pokusao bombu da postavi u prometnoj prostoriji a stost tice exita moram davas izneverim verovatno cete zaplakati talibancici ali uprkos takvim talibanima i avazicicima bice opet EXSIT U ZEMLJI SRBIJI PASE ISPUSITE OD MUKE AVGANISTANCI111
pa gdje ce sad nase bosnje ici na festival? nece moci da se vlasima uvlace u guzicu! drago mi je samo zbog nasih sto nece moci ici.
DA OVAJ MINISTAR NIJE VEHABIJA
sve je to dobro ali ima li neko podatak koliko se str.anja napravi tokom ovog festivala,,jer ne postoji vlast koja ce da ukine nesto sto donosi novac i bolji imidz...ovdije vidimo jednu stranu medalje...da je sve tacno sto kaze ovaj sto je dao ostavku ne bi bilo razloga da se exit ukine vec i ovdije neko puni samo svoje dzepove dok ostali samo gledaju...i na kraju krajeva,,,jaki turisti koji za dorucak,rucak i veceru vise u pekari :)
PROMJENITE GRAD I IDEMO DALJE ...
serbija zavrće VOJVOĐANSKE VENTILE... Kad vam zavuku ruku u usta i iz nje počnu vaditi zalogaje za svoje MASNE beogradske g.uzice možda će te onda reagovati... Nema sumnje da će rasplet tzv\"srpske demokratije\" biti veoma zanimljiv,obzirom da je genocid bio predposljednja tačka serbianskoga ludila.Posljednja tačka i posljednji čin serbianskoga ludila će biti GRAĐANSKI RAT U srbiji. Bre srbi,dosta su ostali narodi bivše Jugoslavije prebrajali vaše ludake...OSTALO IH JE JOŠ PUNO...POJMA VI NEMATE!!!
dobro je pa u ovim nasim \"folkotekama\" nema droge, alkoholiziranja do besvjesti, tucnjava, pucnjave itd. (narocito za bajram). sve uzorna omladina a i vlasnici doticnih objekata sve ljudi cisti k\'o suza.
Pa ako za svaki dinar od drzave vi namaknete 6 kako kazete onda ne vidim u cemu je toliki problem ako izgubite tih 13% finansija... 87% bi trebalo biti dovoljno...
e moj boskovicu a gdje su dileri koju oni lovu dignu auuuuu zaebi pekare kome je do hliba kad imamo hemiju
jooj sviju mi sta sam zdravlja izgubio na tom exitu zadnjih 8 godina a i love auuu stotinama boooba, o speedu da nepricam
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
ne mogu da vjerujem da jos uvijek uzimaju pare od drzave. pa do sada je ovaj festival trebao da bude samoodrziv, a ne opet od budzeta. fesival koji je nastao da poruci drzavi da ima i normalnih gradjana u oj drzavi, sad se zali kako im drzava ne daje pare.
Da su organizatori pametni, pa da sacuvaju EXIT brand, ali svake godine organizuju festival u drugom gradu...pa nek se onda gradovi natjecu kome ce taj veliki festival donijeti prihode. Nego Srbija je skontala da finansirali oni ili ne, njima ce od Exita u budzet kapnuti dobra lova. Stoga zasto snositi troskove i ulagati kad ce lova u padze i tako i tako.
cinjenica je da su dolazili mladi iz(gotovo) cijelog svijeta. cinjenica je i da je medju njima bilo narkomana. cinjenica je da su mnogi poznati muzicari (danasnjoj generaciji) svirali. cinjenica je da su bile velike pare u igri,ali ne samo za\":exit\" ,vec i za cijelu drzavu. koje jos turisticke atrakcije ima srbija?gucu?
EXIT je svijetla festivalska tačka izgubljene generacije na prostorima EX YU. ko se tamo zgotivio, njemu je žao. ko nije, daće Bog, zgotiviće se već negdje.