Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ba uzivao???? Bili su dosadni i pravi smorovi. \"Uzivao\" je ko je morao, tj. ko je prolazio pored BBI.
Ovom bendu je uvijek nešto falilo. Ali zato grča nije.
biće i do godine, baščaršijske
dže je sanela?
A gdje su ostali iz Punkta?
A bilo bi dobro i da ti malo provjeriš prije nego se nagovoriš ljudima, šta misliš? http://www.klix.ba/magazin/muzika/punkt-nakon-sest-godina-veceras-ponovo-svira/120716035 Da te zanimalo, znao bi :) A ima i ovo http://www.bascarsijskenoci.ba/, ako se voliš kulturno uzdizati malo pogledaš po internetu sadržaje ovih naših festivala i sl. ha ja :)
bilo bi dobro kad bi i najavili koncert na taj dan a ne samo kad isti prodje... sta vi mislite? tako i zoster prodje u ne znanju... a vjerujem da bi doslo vise ljudi kao i na ovaj...