Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovg c etnika slusate i njegovu bandu,fuj...gadite mi se hrvati,gori ste od vlaha,smrdite na svinjetinu i vi.
sorry, komentar iznad je upućen eto-u
mc pavarotti je na istočnoj obali grada, a to ne bi bila ta, kako je ti zoveš, hrvatska strana. iskreno se nadam da nisi iz mostara...
I DA, NEKI JOS UVIJEK NE ZNAJU STA JE VJERA, A STA NACIJA !!!!!
OVO JE ZEMLJA BOSANACA I HERCEGOVACA! TO STO NEKI MISLE DA JE OVO SAMO MUSLIMANKSA (bosnjacka-kako je svi zovu) ZEMLJA, GRDNO SE VARA. DOVIDJENJA i ALLAHIMANET....
MUSLIMANI TREBA DA SLUSAJU SVOJU MUZIKU ..npr EKREMA JEVRICA .. sada ozbiljno, ovo je festival u hrvatskom djelu, nema nikakve veze sa muslimanima iz Mostara..ovi ovamo nedoalze ..a mi ovemo koga mi hocemo ..
ovo je zemlja bosnjaka i treba postovat bosnjacke obicaje i vjeru,a ove genocidase treba najurit u sumadiju,i sve kao sto si ti.
Ako su predhodni komentari ljudi iz Sarajeva, onda vi majke mi niste normani. Vi Sarajlije ste puni mrznje,prezira ja ne znam sta je s ovim svijetom danas. Ali ima izuzetaka. Njima svala cast. J.... vas vise i musliman, katolik i pravoslavac. U ovu zemlju moze da dolazi ko god zeli i zivi, a tako i iz ove zemlje moze da ide ko god zeli i gdje zeli..... a to sto ste vi puni kompleksa to je druga stvar. Nesto se cudno desava u vama.
braco bosanci,muslimani,nemojte slusati genociase,sejtansku krscansku muziku.
Za one koji nisu bili, tihovalo se vrlo kvalitetno uz Partibrejkerse.
A je li i Sveti Sava svirao \"blues\" ili samo Svetosavac Cane Pravoslavac? A Sveti Nikolaj Velimirovic?
Sejtanska muzika,bolan,ove vlahe treba sve odreda kamenovat.
četverica, peterica, obaju... To je novi bošnjački pravopis i kome se ne sviđa - put pod noge! Nisu ljiljni ginuli da bi netko ovdje govorio srpski ili hrvatski.
obaju dijela grada?? Molim Vas, otkud to \"obaju\" jel\' to neki novi nacin pisanja!!!
Joj Pravoslavca, Tito dragi.