Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bi bio emotivan za 10 000 KM..
Prava dama, volio bih je upoznati baš je pitoma nekako
i ja bi mrtva pala zahvaljujući se i plakala bi dugo i tužno kada bi svaki put u Sarajevu sa oncerta ,,hajrovala, tolike pare. naježim se, ,,emocija,, hahaha tuga me smlavi kada neki pojevač u Sarajevu gdje nastupa publici za za naše uslove preskupe karte počne da plače i da priča kako mu je najdraže Sarajevo. Bože Bože šta se sve ne radi za lovu. Inače Nina Badrić je kvalitetan pjevač koga rado slušam ali patetika joj ne treba. sjećam se one kioze Brene kada je u Sarajevu prije nekoliko godina gostovala, uglavnom su joj posjetioci bili publika iz Istočnog Sarajeva, i kada je počela da plače, plaee, plače pa nasloni glavu mužu joj Bobi, a i on samo što ne zaplače, eto tolikoo me to potreslo da i danas kada se toga sjetim ne mogu da ručam, a onda je Brena zgrabila lovu i nogom u guziu za Beograd gdje je preudobno živjela dok su joj sugrađani njenog Bobe ubijali, mučili i klali njene bivše sugrađane ali tada Brene ni na mapi da pusti suzi. LOPOV DO LOPOVA
Nisu krivi estradni umjetnici što su zarade niske. Ko se nije na vrijeme učlanio u SDA, pa nema da plati, ne mora ni da posjećuje koncerte.
Kapa do poda...za dekolte do poda ;)
Svaki put isto kaze hahah
moj komso kaze nije sad bio na nini al ce bit sljedeci put
pocijepao bi je ko fočak rodni list
Najdraza pjevacica
Dobro je, nije spomenula ćevape.
...uz rizik da me napadnu ovi urbani, držim da ovim fahom glazbe neprikosnoveno vlada zorica kondža...
...obratiti pažnju 3:33 - 3 44 :) https://www.youtube.com/watch?v=WUQFDN27J-g
...zorica je sjajna al mislim da joj se i vanna komotno moze pridruzit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Hvala vam za sve ove novce drage Sarajlije"
jos samo da gostujes u prostoru moje MZ..
hejters gona hejt