Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti sto pises help basnija,djubre jedno da ti nema rusa nebi te ni bilo majmune jedan..
saHrajevo..to Vam je GUZNO CRIJEVO !TAČKA..
AJD MALO KUKAJ..HELJP BEZNIA..HELJP...CRKNI OD MUKE,LOJAVČE SMRDLJIVI ...NIKO NECE SA VAMA,NIKO..TERORISTI FUNDAMENTALISTIČKI BLISKOISTOČNI GUZNOCRIJEVAŠKI...
Obrati paznju na ovo \"pocinje pravoslavna turneja\" Kod njih se i turneje dijele na pravoslavne, katoličke, islamske sve im je izgleda u glavi podijeljeno tako @KAČAVENDA možda mi iz kako ti zoveš Sarajevo \"guznog crijeva\" slabo vidimo ali zasigurno nismo slijepi od mržnje kao ti. Ti bi zaklo ne 8000 srebreničana nego svakog čovjeka koji se izjasni kao Bošnjak musliman. Očito bi trebao posjetiti doktora (al nemoj posjećivat imbecila Dabića - on pacijentima propisivao da se liječe pijenjem mokrače).
Niko vas ne voli..cak je i Sidran zbriso od vas..skonto..a tek Kusta?Davno skonto bagro islamska isfrustrirana !fuj ....
crknite od muke stoko lojava teroristička
@GUZNOCRIJEVAS Nisi mogao sebi dati bolje ime...nazvao si se po rodnom mijestu ili bi tamo volio da zivis.
Ovaj jado nije ni komentara vrijedan...zaduzio se od Rusa kopirao njihove kultne rezisere (Paradzanov) pa sad ga grize savjest...ionako smrdi na Ruse!!! Nikad on ne moze mrziti nas koliko mi mrzimo njega...najteze kad se kuci ne mozes vratiti...selam Emire selam Nele !!!!
lojavce ne glumi srbina....lojavac si i ostat ces...
VIDI MU GLAVE !!!!!! BITANGA OBICNA!!!!!!!
pa mi imamo problem sa islamom i dzamijama, to nije sporno uopste. mi to ne krijemo kao vi vase zlocince. mi cemo to srediti civilizovanim metodama, a ne masovnim ubi.stvima i logorima.
MRŠ JADOVI SA SVOJIM IZLIVIMA VERBALNOG PROLIVA
GUZNOCRIJEVAŠKA POLITIKA JE DOVELA DO NAJGOREG OBLIKA PRIMITIVIZMA A TO JE TERORIZAM
pobjegao od terora džamija !
čak Vas je i Sidran Abdulah napustio,muslimajmuni...otjeran je dzamijama...fuj,bagro poturčena