Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dvije godine poslije završeno je njegovo miksanje i mastering na dva kontinenta, u šest država i devet studija, a sve to kako bi se zadovoljio Emirov perfekcionizam.\" prejaka je ova! nego kad ce ta audicija, bas bih volio da vidim red muzicara koji doci da se prijave!
Samo se ti vrati Emire, pusti ove luzere iza kompjuterskog ekrana koji ti zavide, zavide, zavide.... Neka crknu! Usput receno, novi vam je album fenomenalan!!!
Ne vracaj se Emire molim te :)))). Na ovome jadnom estradnom nebu ne treba nam jos jedna crna rupa.....
@Krle Krle moj dragi, zagooglaj malo ime ovog banda pa se javi. Vidjet ces da puno toga stoji i iza Emira i iza banda. Ali nisu bili tu, pa od svakojakih \"talenata\" i \"zvijezda\" nisu non-stop visili na TV, pa da ih i ti znas. Odakle su god, nasi su. I neka ih nazad. A odlicni su i imaju odlicne albume. Steta sto su izdavani vani i sto ih ljudi nisu imali mogucnosti cuti. Nadam se da sada i hoce. Sretno ljudi!
Slazem se sa jednim komentarom da je zadnji album ovih smrznutih kamila odlican. Nisam ih do sad nesto pazljivo slusao, ali sada mislim da je Emir uz bracu Saran najveci autorski potencijal nove BH rock scene...
@ado-sa jasta uspjesni posranci se vracaju kuci
Emir ka ra smrznute kamile bas dobar bend,odakle ono bjese Kalesija ili Cekrcici? Odusevljeni smo svi ....
Sretna sam da ce se Emir i kamile konacno smatrati bosanskom grupom. Vidjela sam milion puta kako ih prisvajaju u Hrvatskoj, na njihovim televizijama. Odlicni su a njihov zadnji album NO PASARAN svima preporucujem. Fenomenalan je. Par pjesama sa njega su za anale BH rocka. Puno srece!
Hvala Bogu da su se nasi uspjesni Bosanci poceli vracati svojoj kuci. Zelim sve najbolje i puno srece Emiru i ekipi!
IZVIKAN ILI NE, EMIR JE NEŠTO POSTIGAO U ŽIVOTU, I JOŠ UVIJEK POSTIŽE, A TI SJEDI I DALJE PORED SVOG COMPJUTERA KOJI TI JE KUPILA TETKA NA RASPRODAJI I KRITIKUJ, PLJUJ PO SVOME, VIČI DA NIŠTA NE VALJA, A NE NUDI RJEŠENJE..... .... DALEKO ĆEŠ DOGURAT\' ;-)
Da su neki bend i nisu vala. Niti su originalni, niti Emir ima dobar glas. Izvikano i skroz lose. Cuj audicija :), oj Emire
aj odlicno konacno jedan dobar rok bend, uz erogenezone kojih skoro i nema
ne znam koji im im je da se vrate iz Amerike u Bosnu...samo se budale vracaju iz boljeg u gore :-/