Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna stvar je ovdje vrlo indikativna i ustvari govori da su Emir & Frozen Camels ODLICAN rock band. To je cinjenica da se na ovom portalu, poznaton po pljuvanju svega i svakoga i po luzerima koji po cijeli dan samo sire negativu svojim smecarskim \"sarajlica\" komentarima, n ovu vijest pojavilo samo 5 negativnih komentara. Poredeci to sa onim sto npr. dozivljavaju Stuke ili Dubioza,jasno je da ljudi vole to sto rade Emir i smrznute kamile. I to je super. Sto se tice mene, mada ovo nije muzika koju ja slusam, moram reci da cijenim to sto rade i nacin na koji to rade. Jal i ljubomora ovih tu luzera \"sarajlijica\" ovu grupu ocito ne tangiraju i za to im skidam kapu. Samo naprijed!
hhahahah joj ofirnog pjevaca...Fol neka muzika a ono ko da je svirala Crvena jabuka u 80 tim ... imaju jednu dobru pjesmu ostalo je kanta.... A ovaj peder sto se fura na ACDC - znao bi da ga svi ismijavaju i znaju kao ulizicu i da im je jedina saradnja ta sto emir moli da se slika....MA sve u sveemu propao covijek u svijetu amerike.... Misli od muzike se zivi da al od kvalilteta. A jos mi i zao ovih momaka sigurno dobro sviraju i jos kontaju da su kao u nekom dobrom bendu ...a ono karina hahah
hajmo basisti :)
Ne mogu da vjerujem da niko ovaj put nije spomenuo njegovo poznanstvo sa clanom grupe AC/DC...
Nije da ga mrzim,ustvari ravnodusan sam prema njemu ali kome on ustvari svira,cak je i ispod svakog prosjeka po kvaliteti.. Uzalud mu zivot prodze u pokusajima da bude \"slavan\"
vidi ovoga starog kenjca, kao tata sa djecom:)