Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i ovo znati raditi hahahahahhaa svaaka mu CAST
Hercegovacka varijanta.
treba tu budaletinu skloniti iz javnosti......
kralju!
bolje je kozna jakna i trenerka dole
svako sad hoce da bude ekremom ne bi li postao popularan
@zenska. Ma nije ni budala, jadnik. Fakat je jado. Jadnik sav ispacen i iskrivljen. Fakat jadan. I jos jadnik ovo uzima ozbiljno. Vjeruj da me sramota i smijati se koliko se smijem (ali si ne mogu pomoci). Stvarno se nadam da ce jado dobro love zgrnuti kroz sve ovo, stvarno mu ne zamjerim. A oni koji ga shvataju ozbiljno i uzivaju u \"glazbi\" su fakat budale.
Gramatiko moja, gdje si? Ocito da ti i Ekrem imate mnogo zajednickog :-) IQ prvo hehehe
Uahahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahahahahahhahahahahhaha. Aaaaahahhahahahhahahahahahaha. Bez teksta sam. Hahahhahahhahahaha. WTF?! Hahhahahhahahahhaa.
Ne razumijem kome je ovo smiješno/ludo/zanimljivo ...
Jadni covjek!
dosad mi je islo na zivce slusat njegovo meketanje jer sam vidio da ga raja ismijavaju, al sad vidim da se on samo dobro zabavlja i boli ga dupe. A vi sto ste retardirani pa to ne mozete da protumacite nabijem vas na kolac nemoascen, da vam dodze lady gaga svi bi rekli uauuu super cool idem i ja!!!
U GODINU EKREM PUNI KOŠEVO, A ŠTO I NE BI, DOĆI ĆE MU SVI KOJI SU GLASALI ZA BAKIRA, TO JE MUZIKA PO NJIHOVOJ MJERI...JOŠ AKO MU GOST BUDE OVAJ PURAŠEVIĆ, DOBRO ĆETE SE PROVESTI, IMA DERNEK DA BUDE ZA DESET.......
Jeste vi ljudi sa ovako nabrijanim komentarima isfrustrirani. Meni je baš smiješno, ne znam kako ovakva budalaština može u nekome probuditi negativnu energiju...
CRNE CIPELE I BELE CARAPE, NOVA MODA U SARAJEVO, XAXA, SAD CE SE SVI OBLACITI KO EKREM.